AKTUELNO

U toku zadatka proglašenja najiritantnije osobe pevač se obratio supruzi.

Nakon što se većina zadrugara razbudila i uveliko pripremala za snimajući dan, Veliki šef poslao im je pismo. Nena Petrović je kao potrčko donela pismo, a ovonedeljni Vođa Filip Đukić imao je zadatak da ga pročita svim zadrugarima okupljenim za stolom u dnevnoj sobi.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, od kad ste se uselili ovde do danas polemišete o tome ko vam je najiritaniji u Zadruzi. Sada imate zadatak da kažete ko je vama najiritantniji, ne onog ko je svima, a vama je baš super - pisalo je u pismu.
Budite iskreni i recite ko je baš vama iritantan i recite za stolom ono što uvek šapućete po ćoškovima - pročitao je Filip Đukić.

Nakon ovoga, stanari Bele kuće imali su prilike da kažu šta im leži na duši i zašto ih baš taj jedan pojedinac iritira.

Foto: TvPink Printscreen

Najiritantnija osoba, po mom mišljenju, ovde je Zorana - rekao je Lepi Mića.
Znala sam - izustila je Zorana Stefanov.

Foto: TvPink Printscreen

To ne znači da je ta osoba loša, iritantnost je osobina da nekog nerviraš. Evo, ti pet meseci spavaš kad nas bude. Ne mogu reći da si pokvarena, jer nisi. Zapravo, ti nisi loš čovek, daleko od toga, ali to je jedan deo iritantnosi koju ti poseduješ - dodao je Mića.

Nakon Lepog Miće, dosta zadrugara izglasalo je Nadeždu Biljić, ali i ostali zadrugari mogli su da se pohvale ovim epitetom.

Mogu li dve osobe da kažem? Prva je Nadežda, iritantna mi je baš i negativna. Mrači svojim temama. Ali to ne znači da ja nju ne volim, blejim stalno sa njom. A druga osoba mi je Saška Karan, kad smo za stolom - rekla je Sanja Jakšić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih iskoristio priliku da se izvinim Kiji za sinoć što sam je na kraju svađe opsovao. Samo to, iza svega stojim, ali samo tu psovku nisam trebao da kažem - započeo je Sloba Radanović i dodao:
Za Zoranu isto bih rekao, mlada si, previše lično shvataš neke stvari. Kod Saške me nervira isto što ima mišljenje za sve i meša se u sve. Dragica isto iritantna, iza leđa priča ono što ne sme u lice.

Foto: TvPink Printscreen

Milica Dugalić navela je dosta ukućana među kojima su se našli i Žiža Stojanović, Zorana Stefanov, Snežana Mišković Viktorija i mnogi drugi, a kako je trebalo da imenuju samo jednu osobu, tu titulu dodelila je Saški Karan.

Poen ide Saški Karan - završila je Milica svoje izlaganje.
Uneli ste se mnogo! Preteraste ga - rekao je Marko Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Koga su ostali zadrugari izabrali za najiritantniju osobu, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Rijaliti Zadruga

#TvPink

'