AKTUELNO

Iako su odnosi među pojedinim ukućanima nejasni, Lepi Mića je ustao i iskreno obrazložio sve o čemu ima predrasude.

Kako su odnosi između Filipa Đukića i Marije Ane Smiljanić sve napetiji zbog čestih konflikta koji se stvaraju iz minuta u minut, Lepi Mića je nagovestio zbog čega je sve to tako:

Ja sve znam ovde, ali vi nemate argumente za bilo šta što se desilo. Ona ima pravo na sve ona je bila sa Filipom dve godine. Znam koliko je patila za njim, ali niko ovde ne mora da se pravda. A zašto to radite? Grize vas savest!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kija se pronašla u ovoj priči pa je dodala da ona ne oseća grižu savesti, ali je navela da joj je neprijatno zbog svega, jer više nikada neće imati isti odnos sa Filipom kao što je do sada. Marija Ana je pogrešno protumačila ove reči pa joj je uzvratila:

Ako ti smeta to što se priča o tebi i Filipu ti izađi napolje. Vi ste sami birali da budete u hotelu, blejite, šta ja da vam radim?

Foto: Zadruga - RTV Pink

Filipa su iznervirale ove reči, pa je svoju situaciju uporedio sa ukućanima koji su takođe boravili u hotelu, ali se oko toga nije dizala prašina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti konstantno komentarišeš mene. Alo, ako te boli ku*ac nemoj da me komentarišeš, džaba se foliraš! Ušla si ku*ac zbog marketinga, a tek kad izađem, boleće me još više ku*ac! Juče sam ležao i razmišljao da sam se samo istripovao i za psihijatra i za sve - rekao je Filip.
Hoćeš da vodimo rat? Hajde - rekla je Marija Ana.

Strasti su sve uzburkanije kod ovih takmičara, a kakve su reakcije bile na sve ovo pogledajte u nastavku.

K. R.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'