AKTUELNO

Kako ,,Igra istine" otkrije mnoge tajne takmičara, postoje i oni koji promene mišljenje o nekim ukućanima.

Svi zadrugari čuli su izlaganje Kristine Kije Kockar koja je iskreno ispričala još novih detalja o svom braku sa bivšim supružnikom Slobodanom Radanovićem. Iako su mnogi jedva čekali da se ta rasprava završi, Miljana Kulić i Milica Dugalić iskoristile su priliku da se izvine Kiji zbog pogrešnog mišljenja koje su stekli o njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Opravdano te zovu ,,Kija zmija", jer si u tom momentu reagovala neprofesionalno. Tog momenta smo ti i ja upale u sukob, ali ti si spustila tenziju, a ja sam staloženija pa se ništa nije desilo. Saznanje da nastavljamo sa snimanjem da smo srčano pristupili tome, dalo mi je nadu da ovaj trougao može da se reši. Ja sam imala potrebu da kažem nešto jer sam reagovala onako kako nije trebalo. A bilo mi je krivo kad si rekla:,, Ko si ti da se mešaš". A ja se nisam mešala između dva supružnika nego između scenariste i reditelja. Samo sam želela da unesemo radost gledaocima i da damo sliku koja proističe iz naše kreacije i inspiracije, a to je dobar scenario i režija i odličnog snimatelja - rekla je Milica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle tvog monologa ja sam promenila mišljenje o tebi. Obrazložila si sve i da lažnim osmehom prekrivaš sve što ti se dešava. Bez obzira kakav vaš odnos bio, ja neću promeniti mišljenje i ne znači da ću se nekome prikloniti, ali vidim da je Kija za mnoge stvari u pravu. Što se Lune tiče, ironično mi je rekla da se ne mešam. Ja stojim pri mišljenju da nije trebala. A ti si Kija potpuno u pravu, ja ti skidam kapu. Luna, kad oni imaju lični sukob nemoj da se mešaš, jer Sloba može i te kako da se brani, jer tako ti i Kija imate loše odnose bez razloga. I to što ga provocira ima pravo, jer ni nju niko nije pitao kako joj je bilo. TI si Luna višak i ne moraš da ga braniš, jer je on za to i te kako sposoban. A tebi Kija želim da pobediš, zaslužila si i izvini zbog svega! - rekla je Miljana

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon ove izjave, Matora je ustala i rekla da se ne slaže sa njima te da ona smatra da je Kija i dalje folirant. A kako biste i vi prokomentarisali ovo pogledajte video u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Milica Dugalić

#Miljana Kulić

'