AKTUELNO

Imala je spreman odgovor!

Gledaoci najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" ove noći postavljali su pitanja zadrugarima. Voditeljka Katarina Nikolić u jednom trenutku pročitala je pitanje za Kristinu Kockar, koja ovih dana spava u istom krevetu, kao omiljena osoba, sa Filipom Đukićem ovonedeljnim vođom u "Hotelu Zadruga".

Foto: RTV Pink

Da li misliš da manje voli muškarac koji će da te izvede na pljeskavicu nego na skupu večeru?! Kada ćeš da shvatiš da ljubav nema veze sa novcem? - pročitala je pitanje gledalaca Katarina Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina Kockar odmah je ustala i počela da odgovara na ovo pitanje rečima kako to nije tačno i kako je u trenutku kada je počela veliku ljubav sa Slobodanom Radanovićem koji ju je kasnije prevario, imala skroz drugačiji odnos prema momcima.

Foto: RTV Pink

Meni je to totalna glupost. U trenutku kada smo Slobodan i ja počeli da se zabavljamo, imao je najmanje novca u tom trenutku. Ja sam dokazala kroz našu vezu da je novac najmanje bitan u svemu tome - rekla je Kija.

Voditeljka je za Kiju imala i dodatno pitanje, a to je šta joj tačno dođe Filip Đukić koji često zna da je mazi do ranih jutarnjih sati.

Foto: RTV Pink

Dođe mi sto evra! Šta mi dođe? Cimer! Dođe mi drugar, jako dobar i to je to! Nema ništa drugo! Više puta smo to razjasnili! Tu mu je bivša devojka! Tu su Sara i Zorana! On i ja nemamo ništa - izjavila je Krisina i dodala:
Ljudi jedva čekaju da ja budem sa nekim, da to bude ono "wow", ali to se neće desiti. On i ja smo stvarno prijatelji! - samouverena u svoje odluke bila je Kija.

Foto: RTV Pink

U celu priču umešale su se i Marija Ana Smiljanić, Filipova bivša devojka, kao i Zorana Stefanov koju je Filip pokušao nekoliko puta da šarmira pre Kije.

Ja sam komentarisala Kijinu facu kada je ušla Marija Ana. Mislim da je Kija zaljubljena do ušiju - izjavila je Zorana.

Foto: RTV Pink

Svoj stav iznela je i Miljana Kulić koja smatra da Kristina Kockar sve vreme ima masku na svom licu i da izigrava žrtvu, nakon čega su umešali i Slobu Radanovića u odgovor na ovo pitanje. Mišljenje na ovu temu rekli su i drugi stanari, a kako je sve izgledalo možete pogledati.

PROČITAJTE: VELIKI ŠEF DONEO ODLUKU: Miki Đuričić KAŽNJEN! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Zorana Stefanov

'