AKTUELNO

Uveličaće njen dan!

Pevačica Dara Bubamara zakazala je koncert 21. aprila u Štark areni a ni ne sluti da je na njemu čeka veliko iznenađenje. Naime, njen dečko Nemanja Bezbradica planira da je zaprosi, a košarkaš Partizana već je smislio način na koji će to uraditi.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Dara i Nemanja su ludi od ljubavi. Njih dvoje su skoro godinu dana su vezi i sad je pravo vreme da je i ozvaniče. Pričali su o braku, kao i o venčanju u Dubaiju, ali se još uvek ništa konkretno nije desilo. Košarkaš ima ozbiljne namere s pevačicom i zato hoće da je zaprosi na njenom prvom solističkom koncertu u Beogradu. On zna koliko njoj znači koncert i zato je rešio da prosidba bude baš tog dana. Sada se savetuje s prijateljima da li da joj prsten pokloni na pola spektakla ili da to ostavi za kraj. Verujte da Dara i ne sanja šta njen dečko ima na umu - kaže izvor blizak paru.

Foto: Printscreen Facebook/Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: ODRŽAO LEKCIJU PEVANJA U PINKOVIM ZVEZDICAMA! Milan oduševljen Draženom: Ovo je savršena petica! (VIDEO)

Par se prošle nedelje vratio sa odmora iz Majamija a pevačica je odmah dobila virus, zbog čega se požalila i svojim fanovima na društvenim mrežama. Nema sumnje da je dečko uz nju, a kad bude saznala šta joj sprema tek će biti oduševljena.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: N. Vujčić

#Dara Bubamara

#Nemanja Bezbradica

#Veridba

'