AKTUELNO

Nisu se dobro pokazali kao anđeli i đavoli.

Zadrugari su ove nedelje dobili zadatak u okviru koga su bili podeljeni u dve grupe, na anđele i đavole. Bilo je potrebno da đavoli naprave što više sitnih pakosti, dok su anđeli trebali da se bore protiv zla.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da su ukućani, kako je vreme prolazilo, sve više i više odustajali od zadatka, noćas je stiglo pismo Velikog šefa koji je odlučio da u noći između srede i četvrtka ne dođe do žurke, kojoj se ukućani uvek raduju.

Foto: RTV Pink

Svako je imao neke svoje razloge, ali u to ne ulazimo. Zadatak proglašavamo neuspešnim i otkazujemo ovonedeljnu žurku. Provoda, luksuza i lagodnog života neće biti sve dok ne izvršavate zadatke - između ostalog pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nakon ovog pisma ukućani su održali sastanak i krenuli da komentarišu svoju kaznu. Zbog posledica koje će snositi bili su veoma razočarani, jer neće biti provoda. Podsetimo se da žurka nije organizovana ni prošle nedelje, zbog prekida zadataka.

Foto: RTV Pink

Jedna osoba me je iznenadila i ja ću joj se javno izviniti. To je Maca Diskrecija! Samo zato što je danas prišla i rekla da ima zadatak da mi upropasti krevet - rekao je Anđelo.

Foto: RTV Pink

To je bila laž! Slagala sam te! Ja sam zaista imala zadatak, tako da ne moraš da mi se izvinjavaš - obratila se cinično Maca Anđelu, nakon čega je otišla da se svlači u garderoberu.

Foto: RTV Pink

U svom izlaganju Saška Karan priznala je da je uzela novac od Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, zbog čega je u ponedeljak popodne poludeo. Pevačica je obećala svojim cimerima da će im vratiti novac po završetku sastanka.

Foto: RTV Pink

Od kada sam ušla u kuću, niko od pevača neće da dođe da peva, jer sam ja ovde - šalila se Miljana na svoj račun i priče po kojima je prepoznatljiva i dodala: Šalu na stranu, mnogo mi je žao zbog žurke, jer ja volim žurke, tada se opustim!
Ja sam popi*deo - kratko je vidno ljut na svoje cimere rekao Marko Miljković.

PROČITAJTE: NIJE MU ODOLELA: Kija konačno pala na Filipov šarm, pa ga PIPKALA u krevetu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

#Žurka

'