AKTUELNO

Deniz se našla u ulozi tvrdoglave i principijelne Hazan Čamkiran.

Atraktivnu tursku glumicu, Deniz Bajsal, publika u regionu trenutno ima priliku da gleda u hit turskoj seriji "Ćerke", koja se emituje na TV Pink.

Deniz je dobila ulogu Faziletine starije ćerke, Hazan Čamkiran, koja ne želi da se pokori majčinim željama o bogatstvu.

Hazan je tvrdoglava devojka, koja drži do svojih principa, što je presudilo da lepa Deniz prihvati ulogu muškarače, koja je potpuno suprotna njenoj ženstvenoj ličnosti.

Ova uloga me je oduševila, Hazan je devojka koja nikad nije pokazala svoju ženstvenost, a sve to je prouzrokovao loš odnos sa majkom, Fazilet. Mnogo je propatila u životu. I Hazan mašta o lagodnom životu za svoju porodicu i sebe, posebno zato što je odrastala bez oca, ali ne dozvoljava da njena majka zna za te snove - rekla je nedavno popularna turska glumica.

Osim uloge Hazan, Deniz je bila oduševljena i neobičnim scenarijom serije "Ćerke", a da se i publici dopala govore i visoki rejtinzi u Turskoj, a sada i u Srbiji.

- Serija "Ćerke" ima sve, sa jedne strane veoma tužne i potresne scene, a sa druge strane neke situacije gledaoce nasmeju do suza. Serija prikazuje situacije koje se događaju i u stvarnom životu. Bila sam mnogo uzbuđena kada sam dobila ulogu. Odlično se slažem sa Nazan Kesal, koja igra moju majku Fazilet, i sa Afrom Saračoglu, koja glumi moju mlađu sestru Edže. Imamo sjajnu energiju na snimanjima, i nadam se da smo to preneli na publiku. Ekipa koja radi na seriji je mnogobrojna, ali nam to nije smetalo da ostvarimo odličan odnos, kao porodica. Zanimljivo je da se radnja ne vrti samo oko Fazilet i njenih ćerki, to se menja iz epizode u epizodu. Mnogo obrta i neočekivanih raspleta - objasnila je Deniz.

Da li će Deniz uspeti da do kraja ostane dosledna svojim principima i da li će popustiti pred Sinanovim udvaranjem, sazanećeta ako budete uz seriju "Ćerke", svakog dana od 20 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Deniz Bajsal | Deniz Baysal

#Televizija Pink

#glumica

#serija

#Ćerke | Fazilet Hanım ve Kızları

'