AKTUELNO

Presrećna!

Svoje kofere u "Zadrugu" sinoć je unela i Jelena Krunić. Kada su je ugledali na vratima Bele kuće ukućani su se oduševili. Anđelo Ranković odmah je skočio da pozdravi novu zadrugarku, a Teodora Džehverović, njegova devojka,  popreko ga je pogledala.

Foto: RTV Pink

Jelena se preterano nije oduševila kada je videla Kristinu Kockar, kojoj se javila samo radi reda uz rečenicu: "Ćao Kija!", nakon čega je otišla da se pozdravi i upozna sa ostalima. Jelena se nije pozdravila ni sa Slobom Radanovićem.

Foto: RTV Pink

Ljudi ovako, drago mi je da sam konačno deo. Želim da čestitam onima koji su od početka "Zadruge" tu, svaka čast! To znači da vredite i da ste dobro cenjeni kod publike. Nadam se da ćemo se družiti u narednom periodu - obratila se Jelena novim ukućanima.

Foto: RTV Pink

Ona je za ovaj govor dobila gromoglasan aplauz cimera sa kojima od sinoć živi pred kamerama, a nakon toga čestitala Miljani Kulić na trudnoći.

Postoji jedna priča oko koje se vrti sve, to ćemo pokušati malo da se skrenu misli sa toga - mislila je Jelena na situaciju između Lune, Slobe i Kije, za koje je gostujući u studiju rekla da joj se ne dopadaju.

PROČITAJTE: NE SVIĐAJU MI SE NEKE IZOPAČENOSTI: Jelena Krunić pred ulazak žestoko oplela po novim cimerima! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

'