AKTUELNO

Miljan samoinicijativno napustio "Zadrugu".

U toku noći "Zadrugu" je napustio Nikola Arsić koji je dobio najmanje glasova publike, međutim to nije bio jedini izlazak sinoć. Miljan Vračević sam je odlučio da napusti šou program koji obožava ceo region.

Foto: RTV Pink

Naime, nakon što je ušla Jelena Krunić stiglo je pismo Velikog šefa, koji je stanare obavestio o svemu što se desilo, kao i o posledicama koje će snositi Miljan Vračević zbog svoje odluke i postupka.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da je Miljan samoinicijativno napustio "Zadrugu" i da je diskvalifikovan! Miljan je po ugovoru dužan da plati odštetu od 50 hiljada evra Televiziji Pink zbog prestupa koji je napravio! - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

U nastavku je Veliki šef imao zadatak za Jelenu Krunić. Ova nova ukućanka morala je pred svima da kaže šta misli o svojim cimerima. Nekoliko minuta pre pisma, Miki Đuričić zajedno sa Sarom Reljić i Vojketom, komentarisao je ono što uradio Miljan Vračević. Isto su učinili Janjuš i Ana, a o ovome je pričala nakon sastanka i Teodora Džehverović, koja je bila u velikoj svađi sa Miljanom. Sve možete pogledati u video-klipovima ispod.

PROČITAJTE: ZBOG NJEGA SU SE ONA I SLOBA NAJSTRAŠNIJE POSVAĐALI: Evo gde je KIJIN KAPUT završio! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

'