AKTUELNO

Nije im bilo svejedno.

U večerašnjoj emisiji "Porodice zadrugara" i gledaoci TV Pink imaju priliku da se uključe u program i kažu svoje mišljenje ili postave pitanje gostima u studiju, a prva gledateljka koja se javila večeras upitala je Anabelu Atijas zbog čega misli da je njena ćerka zanimljiva, te da doprinosi gledanosti "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

- Po čemu Anabela misli da se rijaliti vrti oko Lune i Slobe kad oni ništa osim spavanja nisu pokazali, bukvalno ništa, mrtvo more? - šokirana je bila gledateljka, a onda je usledio Anabelin odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

- Evo, gospođo vi ste prvi dokaz da se rijaliti vrti oko njih - pokušala je da objasni Anabela, međutim, gledateljka je bila neumoljiva.

- Non-stop je kamera na njima, a oni ništa nisu uradili. Sačuvaj me Bože. Toliko lepih momaka i devojaka, a kamera je non-stop na Slobi i Luni.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja mislim da treba da pišete peticiju, žalite se Velikom šefu. Ja mislim da je ova gospođa potpuno u pravu, trebalo bi samo svađe da gledamo, vrisku, dreku. Ne želimo da vidimo ništa lepo, pozitivno, samo nek se tuku i svađaju - ironična je bila Anabela, a onda je i Gagi Đogani rešio da se oglasi.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi su više siti jurnjave, pljuvanja i nezanimljivih stvari. Muka im je više od toga, žele da vide kako Luna ili Sloba ljube jedno drugo u stomak... To je predivno, predivan kadar. Žele da vide ljubav, zato mislim da su zanimljivi - objasnio je Đogani.

D. T.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'