AKTUELNO

Svađe u Beloj kući ne jenjavaju.

Veliki šef danas je dao zadatak zadrugarima da proglase najomraženiju osobu. Svaki od ukućana morao da je da navede dve osobe koje učesnici rijalitija "Zadruga" najmanje vole i navede razloge za to.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam omraženu osobu, ali mi smeta Nemanjino ponašanje - počela je glumica Žiža Stojanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiža, nemoj da lažeš! Nemoj da lažeš, moraš da kažeš ko te najviše iritira - rekao je Lepi Mića.
Nemam omražene osobe, samo zamerku Nemanji jer sedi tu i nemam gde da sednem - rekla je Žiža i dodala je i da je Miljan nervira.

Mnogi ukućani kao najomraženiju osobu navelu su Miljana Vračevića, koji se nije mnogo bunio zbog ove titule.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je zadovoljstvo što sam omražen. Meni to ne smeta. Ja sam danas ćutao dok su svi govorili. I od danas ću samo da ćutim - rekao je Miljan i dodao:
Svi smo mi različiti i ako hoćeš nekoga da zavoliš, naći ćeš nešto lepo u njima, a ako nećeš, onda jednostavno nećeš. Ja ne mogu da mrzim ljude ovde, već samo njihove postupke.

Miljan je istakao da je Milica Dugalić svima iritantna, ali da su njemu Nena Petrović i Teodora Džehverović najiritantnije.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna Đogani iznela je svoje mišljenje o zadrugarima, a kao najomraženije osobe i ona navela je Nenu i Teodoru. Kada je Luna prokomentarisala Teodoru, to je zasmetalo Miljani.

Nju ne treba ti da komentarišeš! Ona je devojka, za razliku od tebe, lepa. A ti samo nastavi tako, drži tog oženjenog muškarca za patku, a onda će se i tebi desiti isto što se desilo i Kristini - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se ovako voli druga, drago mi je što sam ljubavnica. Ponosna sam na to - rekla je Luna.

Šta su ostali zadrugari rekli o svojim cimerima, pogledajte u snimcima u nastavku.

Autor: J. V.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'