AKTUELNO

Džehverovićka igra odličnu igru.

Gordana Džehverović, nova ukućanka rijalitija "Zadruga" otkako je ušla u Belu kuću sve je shvatila kao jednu igru, pa je odlučila da vreme provodi u šali sa zadrugarima. Naime, ona je rekla da je privlače muškarci kao što je Miljan Vračević, kao i da bi volela da ima seks sa njim i Filipom Đukićem.

Sinoć su zadrugari odgovarali na pitanja novinara, a Goca je bila na meti kao sveže ubačena ukućanka. Ona je tom prilikom objasnila svoje izjave.

Foto: Printscreen Youtube

Gospođa je dala Filipu prolaz, čekamo sredu da Filip malo popije pa ko zna šta će biti - rekao je Milan Milošević.
Ja kada sam ušla ovde bila sam spremna na igre bez granica i shvatila sam ako ovde idete i pričate istinu - ti si budala, to neće niko da poveruje. Kada je to tako, onda ćemo da se igramo pa ko duže izdrži. Od mene može da se očekuje svašta i ništa. Fića će da miruje, Miljan možda bude, Mićo i ti si u opticaju, ima još jedan kandidat, ali njega ne mogu da imenujem - nastavila je da se šali Gordana.

Foto: TvPink Printscreen

Gordana po svemu sudeći igra odličnu rijaliti igru a sa njom i svi ostali zadrugari. Šta možemo očekivati od nje u narednim danima pratite na televiziji Pink i portalu Pink.rs.

Pročitajte još: UZNEMIRAVALA JE PORUKAMA! Nadežda ne može očima da gleda Miljanu: PSIHIČKI OBOLELA ŽENA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Filip Đukić

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'