AKTUELNO

Još uvek oseća nešto prema košarkašu?!

U toku proslave Nove godine, koja se dogodila sinoć u rijaliti programu "Zadruga", došlo je do jedne veoma interesantne situacije. Naime, Sara Reljić u jednom trenutku uzela je mikrofon u ruke i zapevala jednu od svojih omiljenih pesama.

Foto: RTV Pink

Mlada i zgodna pevačica pevala je numeru "Stariji čovek" njene koleginice Mine Kostić. Da trenutak bude još zanimljiviji ispred nje našli su se, pored ostalih zadrugara, Sarin dečko Vojke Đans, ali i Marko Janjušević Janjuš za koga se pričalo da se takođe dopada pevačici.

Foto: RTV Pink

Gledaš me nežno i želiš iz daleka, ne znaš da moje srce baš takvog čeka. Šta čekaš više, stariji si čovek... Proživi bar ostatak svog života. Tvoj dodir hoću, neću bilo čiji, briga me što si ti od mene stariji - deo je teksta pesme Mine Kostić.

Foto: RTV Pink

Janjuš je tada bio mnogo bliži Sari, koja je malo gledala u Vojketa sa kojim se ljubila u toku žurke, a malo u košarkaša. Podsetimo, pre nekoliko nedelja u "Zadruzi", omiljenom i ubedljivo najgledanijem šou programu na našim prostorima, povela se polemika da je Sara zaljubljena u Janjuševića. Inače ovaj stanar je oženjen, a slična priča prati ga i sa Anom Korać.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Celu priču dodatno je tada zagrejalo pismo koje je pevačica pisala ovom zadrugaru, a za koje su saznali i ostali ukućani. Tom prilikom Sara je iskazala svoje emocije prema Janjušu. Kako je izgledao ovaj trenutak sa dočeka Nove godine, možete pogledati u video-prilogu ispod.

PROČITAJTE: POJAVILO SE PISMO KOJE DOKAZUJE SARINU I JANJUŠEVU AFERU: Od tvog DODIRA POLUDIM! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'