AKTUELNO

Ljubavni problemi se nastavljaju!

Jovana Tomić Matora juče je zamerila svojoj cimerki Sanji Stanković što je prihvatila izazov da bude vezana za nogu sa Banetom Čolakom, nakon čega je napravila ljubomorne scene pred svim ukućanima.

Foto: RTV Pink

O svom odnosu ove dve ukućanke razgovarale su i večeras, a u toku priče Sanja Stanković se rasplakala i počela da govori o svom bivšem momku.

Foto: RTV Pink

Ja znam da ti nisi ljubomonra, ali neću da dajem povoda da neko sumnja u mene, ali ti daješ povod. Sve to ti radiš, sunce. To komentarišu. Dobila si trenutak da kažeš: "D*vajte ga, neću da vudem vezana sa Banetom!" Jesi čula Lunu i Slobu, on nikada ne bi prihvatio zadatak - rekla je Matora Sanji.

Foto: RTV Pink

To je meni retardirano, da ti nemaš slobodu u vezi. Ne možeš ti da se brineš šta će neka osoba da kaže - govorila je Sanja.

Foto: RTV Pink

Ne, ljubavi, to se zove lojalnost. Došla si ovde da se igraš, ali desila ti se osoba koja te voli i koja se zaljubila u tebe i više nije vreme za igru - odgovorila joj je Jovana.

Sanja je sve vreme tokom razgovora plakala, a kako je sve izgledalo i o čemu su ove ukućanke još razgovarale možete pogledati u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: PEVALA JE NA SVADBI KIJE I SLOBE: Ova pevačica je druga nova učesnica Zadruge! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'