AKTUELNO

Svi su saosećali sa njom.

Jovana Tomić Matora je vidno potrešena što je njena simpatija Sanja Stanković izneverila tako što je prihvatila zadatak Velikog šefa da bude vezana 23 sata nogama sa Banetom Čolakom jer je time pokazala koliko je poštuje, odnosno ne poštuje.

Foto: RTV Pink

Kako je Sanja prihvatila da bude par sa Banetom Čolakom koji joj se na početku rijalitija udvarao i pisao ljubavna pisma, to je Matoroj najviše i zasmetalo.

Foto: Printscreen Youtube

Ona se jutros probudila sa suzama u očima i celo prepodne je provela usamljena a onda je izašla na svež vazduh kako bi porazgovarala sa nekim ko bi joj pružio utehu. Tu su joj se našli Lepi Mića, Kristina Kockar i Milan Milošević, koji su bili saglasni sa svime što je ona rekla.

Foto: Printscreen Youtube

Je l' ne možeš da me voliš, je l' nećeš da priznaš da imamo nešto, imaš dečka, ok, poštujem, ali kroz ovakve stvari pokaži da i ti mene poštuješ. Čim ja tebi kažem klošarko, ja se iznerviram, šta očekuješ da ću da te udarim, da izađem iz rijalitija, da ti meni opališ šamar? Ja njoj nisam ništa ružno rekla osim klošarko kad ispadne klošarka. Boli me, jer sam verovala u tu našu priču, u taj naš svet. Sada sumnjam u nju. Da li je uopšte ovo vredelo - pričala je cimerima, koji su je pažljivo slušali i saosećali se sa njom.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PROBUDILA SE SA SUZAMA U OČIMA! Matora ne može da se pomiri sa OVIM, pa ZAJECALA od ranog jutra! (VIDEO)

O čemu je sve pričala i kako su je oni savetovali pogledajte u snimcima ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'