AKTUELNO

Veliki hit on je izveo malo drugačije od originala.

Nakon vrcave Sofije, na ružičastoj sceni predstavio se po treći put u "Pinkovim zvezdicama" Petar Bulatović iz Podgorice. Ovaj dvanaestogodišnjak otpevao je "Deo prošlosti" od Marije Šerifović i zasluženo osvojio svih pet glasova stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo si se popravio u odnosu na prošli krug i prošli nastup. I dalje mislim da neko treba da ti pomogne da oslobodiš svoj glas, da dođe do punog izražaja. Mnogo je veliki napredak u odnosu na prošlu emisiju, to da se razumemo, nego pokušavam da ti kažem šta ti malo fali, a puno škodi. Ima neki momenat kada ti ugušiš svoj vokal, gutaš svoj glas. Grcaš, jecaš, ali progutaš taj glas. To mora neko da ti pokaže da ne bi pogrešno postavio svoj glas, a inače, ovo je sve bilo okej. Lepo je, sviđa mi se što si sebi prilagodio i nisi preterao - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Super si, mislim da je prvi deo pesme bio bolji. Kao da bolje pevaš pod pritiskom nego kad dobiješ sve glasove. Bilo je i emocije, pogotovo onaj deo pred refren mi se sviđa. Ostalo su ti rekli. Što se tiče tvog pevanja, malo mu fali da se izbrusi i da bude artikulisano da bude baš sjajno. Ali svakako si za peticu i svakako volim što si u ovom takmičenju - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Da, on je bolji u odnosu na prošli put, tako da, usvoj ovo što su ti rekle moje kolege, slažem se sa njima. Biraj pametno pesme i ja verujem da ćeš sledeći put biti još bolji i da ćeš doći u jednu fazu gde ćeš nas sve iznenaditi i da ćeš ti biti onaj koji će nas rasplakati - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

'