separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KUM ŽELJKA SAMARDŽIĆA OTKRIO POTRESNU ISTINU u Premijera Vikend Specijalu: Najteži trenutak u njegovom životu je kad je IZGUBIO SINA! (FOTO+VIDEO)


O ovome pevač nikad nije pričao.


Gledaoci televizije Pink ispratili su prošlu godinu uz emisiju "Premijera Vikend Specijal", a Tijana Prica i Ognjen Nestorivić bili su i za Božić sa njima.

Autor: Privatna arhiva

Sada će i i dan posle dočeka srpske Nove godine provesti pred kamerama Televizije Pink i 14. januara u 14 časova biti uz njih, a posebno šokantnu priču iz rodnog mesta Željka Samardžića donosi vam Nemanja Vujičić, novinar ove emisije.

Autor: TV Pink Printscreen

On je posetio Mostar, mesto u kom su mu o pevačevom odrastanju, školovanju, prvim ljubavima, deci, ali i ulasku u svet muzike pričali Željkovi poznanici i bliski prijatelji.

Autor: TV Pink Printscreen

Saznaćete zbog čega se Željko odeselio iz rodnog Mostara, videćete zgradu u kojoj je živeo 22 godine, a njegov kum će otkriti malo poznate detalje iz pevačevog života.

Autor: TV Pink Printscreen

On će otkriti kako je Željko zamalo izgubio život i sa kakvim se posledicama suočavao posle toga, a osim toga, on je progovorio i o najtežem trenutku u pevačevom životu - o gubitku sina, za šta se do sada nije znalo. 

Autor: TV Pink Printscreen

Sve detalje o kojima se nikada nije pisalo saznaćete u rubrici "Odakle se sele" Nemanje Vujičića ako u nedelju, 14. januara od 14 časova budete bili uz televiziju Pink i emisiju "Premijera Vikend Specijal".

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti