AKTUELNO

Da li će uspeti zajedno?

Vladan Vojnović Vojke vratio se pre izvesnog vremena u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadrugu“ i to odlukom gledalaca koji su želeli da se Pinkova zvezda Sara Reljić i on spoje i započnu svoju romansu, što se odmah i desilo. Njih dvoje su i dalje zajedno, a iako su imali neke nesuglasice, ljubav i dalje cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Vojketovi drugari, Palke Đans, inače bivši zadrugar, i Damijan Oklopdžić u intervjuu za portal Pink.rs otkrili su kako im se čini njegovo ponašanje sada u odnosu na to kada je prvi put učestvovao:

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

- Deluje mi da se dosta digao u odnosu na prvi put kada je bio kao neki duh. Sada je veoma aktivan i sa Sarom i sa ostalim zadrugarima, šali se, priča viceve, bleji. Verovatno mu je lakše sad kad se spojio sa Sarom i Đeksonom – kaže Palke, dok Damijan dodaje:- Vojke je uvek isti, možda se malo opustio što se tiče kamera i Sare, ali taj se ne menja mnogo, možda samo malkice (smeh).

Nesuglasice koje je ovaj par imao za Vojketove drugare su sasvim normalne:

- Ja mislim da su oni stvarno kliknuli, to ne može da se sakrije. Neki nesporazumi se dešavaju svima, ali to svi mi rešavamo u svakodnevnom životu sasvim normalno, a oni su pod budnim okom kamera, pa sve to izgleda mnogo dramatičnije nego što jeste – ističe Palke.- Valjda je normalno da se ljudi koji se vole ponekad i posvađaju, treba da vidite moju dragu i mene, kao krvni neprijatelji a ne možemo jedno bez drugog – kroz smeh kaže Damijan.

Foto: Pink.rs

Vojke je i na početku, a i sada, mnogima delovao nezainteresovano za sve što se oko njega dešava, pa čak i za Saru.

- Možda on deluje tako ali to tako izgleda kad ste kul (smeh). On nije nezainteresovan tip, itekako je zainteresovan za Saru, nego je to jednostavno njegov karakter, njegov stil, ali znam iz privatnog života da on tako privlači pažnju devojkama, baš zato što je misteriozan – kaže Palke.- Vojke je miran i povučen dečko, takav je u privatnom životu. Ivo Andrić ima onu izreku "Dođu tako ponekad vremena, kada pamet zaćuti, budala progovori..." pa vi razmislite o tome – dodaje Damijan.

Iako misle da će Sara i Vojke ostati zajedno i po završetku rijalitija, njegovi drugovi nisu baš delovali sigurno u svojim odgovorima na to:

Mislim da hoće, da su to stvarno iskrene emocije. Saru ne poznajem toliko, ali Vojketa dobro poznajem i mislim da se baš zaljubio i ne vidim razlog zašto ne bi ostali van rijalitija. Oni imaju zajedničku pesmu, inače, baš dok su bile one priče sa Filipom, Vojke i ja smo uradili pesmu za Saru i čekamo sad da izađu oboje napolje i da snime taj duet – zaključio je Palke.
Siguran sam da je zaljubljen i mislim da će njihova veza opstati zato što nisam video Vojketa da nekog voli kao nju. Ali, nikad se ne zna – istakao je Damijan.

PROČITAJTE JOŠ: POLOMIO VRATA, PA JE NAPAO: Miljan NAPRAVIO NEZAPAMĆENI HAOS U ZADRUZI, reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

Da li će ovaj par uspeti da prevaziđe sve prepreke u rijalitiju, ali i van njega, videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Andrej Saljnikov | Young Palk

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'