AKTUELNO

Da li su njene namere iskrene?

Već mesecima unazad domaća javnost bruji o ljubavnoj romansi Mace Diskrecije i Bore Santane, čiji se odnos menja iz dana u dan, tačnije - iz sata u sat. Njih dvoje su se jedno drugom dopali već nakon samo nekoliko dana otkako su otpočeli učešće u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a nakon što se Santana pred milionskim auditorijumom pohvalio šta su to radili ispod pokrivača, pobesnela Maca odlučila je da se povuče. Međutim, ne zadugo.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je uporno ponavljala da je u srećnoj vezi sa javnosti nepoznatim biznismenom iz Italije, Maca nije mogla da odoli Bori, pa je ponovo sa njim otpočela romansu u rijalitiju, u kojem se, po prvi put u životu, i verila! Sreća je kratko trajala, te je veridba raskinuta posle samo nekoliko sati, a od tada njihov odnos svakodnevno varira. Iako je želela da mu pruži novu šansu, Maca je rano jutros svog voljenog isterala iz kreveta, a dok ona proživljava nikad teže ljubavne brodolome, iz daleke Italije joj misteriozni pošiljalac šalje poklone i ljubavna pisma!

Foto: TvPink Printscreen

Kako smo uspeli da saznamo, na adresu "Zadruge" stigao je paket namenjen Senadi Nurkić poznatijoj kao Maci - njen anonimni obožavalac poslao joj je ogromnu korpu crvenih ruža, međutim, to nije sve.

Foto: Pink.rs

Osim cveća, Maci je stigla i ceduljica sa kratkom, ali jasnom ljubavnom porukom na italijanskom jeziku, o čemu svedoče ekskluzivne fotografije koje vam donosimo, a upravo zbog toga svi su ubeđeni da je kesu ovaj put odrešio njen biznismen iz Italije, kojeg je u više navrata do sada pominjala.

Foto: Pink.rs

Kako će Maca, ali i Bora reagovati kada budu saznali kakve joj poruke i darovi stižu iz Italije, ostaje da saznamo, a u nastavku se podsetite kako je izgledala njihova veridba:

Pink.rs

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'