AKTUELNO

Nisu još uvek izgladili odnos.

Ono što sve gledaoce interesuje jeste zašto je odnos između Vladana Vojnovića Vojketa i Sare Reljić zahladneo. Naime,  nakon Vojketovog povratka u "Zadrugu", njih dvoje su uplovili u jednu romantičnu vezu, koja nije imala nikakvih turbulencija, do pre svega nekoliko dana.

Šta je to navelo Saru da prespava noć bez svog dečka u pabu upitala je novinarka portala Pink.rs Jovana Vučić ovaj par, na šta je Vojke vrlo vešto izbegao odgovor, a onda je ovo prokomentarisala Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa spektakularno se nije desilo. Kad sam došla u sobu već je bilo 6 sati. Ništa strašno. Spavala sam u pabu, ništa strašno. Ništa specijalno, samo mi se obratio bezveze, ja obraćam pažnju na sitnice i posle toga mi se izvinio. Ja sam mu rekla da to tako kod mene ne može. Ne mogu konkretno da se setim. Bio je smoren, ja ga pitam šta je, on je rekao da sve je ok, mogao je lepše da mi odgovori. Ja nisam tip koji voli da se svađa, nisam otvorena. Ne možemo da se posvađamo kao ljudi u ovakvom okruženju. Ja nisam navikla da imam ljubavnu vezu, a da svi znaju šta su problemi - priznala je Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao dokaz pomirenja njih dvoje su novinari u studiju zamolili da se poljube što oni nisu učinili, a tom prilikom je Sara prokomentarisala "Izgleda da je on ljut više nego što sam mislila". Reljićka je dobila kritiku da je njena energija poprilično opala kada je Vojke vratio u Zadrugu, mada je to ona demantovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ODLUKA JE PALA: Oni su NOMINOVANI ZA IZBACIVANJE IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo možete pogledati detaljnije u video-snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

#Zadruga - RTV Pink

'