AKTUELNO

Nisu ga očekivali!

Prvo jutro u "Zadruzi" u 2018. godini počelo je pismom Velikog šefa koji je svojim ukućanima poželeo srećne praznike. Dok su komentarisali isto, došlo je i do prvih do duše manjih svađa između stanara. Prvi u ovoj godini posvađali su se stari rivali Jelena Golubović i Miljan Vračević, koji su u raspravu ušli čim su otvorili oči za vreme izlaganja pevačice Nene Petrović.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, Nova godina konačno je stigla. Želimo da vam čestitamo Novu 2018. godinu, da bude bolja nego stara i da vam donese mnogo sreće i zdravlja. Zajedno smo uspeli da napravimo najgledaniji rijaliti ikada, a zahvaljujući vama Zadruga je u 2017. postavila nove rekorde gledanosi i želimo tako da nastavimo zajedno u 2018. godini. Budite nam veseli, a Veliki šef će kao i u prethodnoj godini brinuti o svima vama - između ostalog pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Ono što zadrugari zasigurno nisu očekivali jeste i gost koji ih je posetio prvi u ovoj godini, radi se i mentoru Proki, koji je takođe poželeo ukućanima sve najbolje, a sa puno pozitivne energije obradovao ih je i informacijom da prvog dana u Novoj godini za stanare neće imati poslovne obaveze, ali i ukućanima doneo poklone.

Foto: RTV Pink

Puno zdravlja, pare će same da dođu, puno lepih trenutaka. Došao sam malo da vas obiđem. Neću vas grditi danas. Da idemo u Novu godinu raspoloženo, malo dase počastite. Malo piće, malo kafa, valja se Nova godina je. Gledao sam vas juče, odušeljen sam - rekao je Proka.

PROČITAJTE: Maca RASPALILA MAŠTU zadrugarima: NJEN S*KSI KOSTIM OSTAVIO SVE BEZ DAHA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Miljan Vračević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Proka

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

'