AKTUELNO

Jedno od pitanja, iz intervjua koji je dala za Pink.rs, posebno ju je iznenadilo.

Ivana Dimkovski (14) iz Beograda istakla se već u drugoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu, "Pinkovim zvezdicama", gde je stigla čak do četvrtfinala.

Sada, u četvrtoj sezoni, ona se vratila da svima pokaže da može još bolje od onoga što je pokazala, a Leontina Vukomanović joj se posebno obradovala.

Foto: Printscreen Youtube

- Htela sam da pokažem koliko sam napredovala u pevanju u odnosu na prethodnu sezonu u kojoj sam se takmičila. U drugoj sezoni sam stigla do četvrtfinala. Sada mi se totalno promenio i glas, a i stav na sceni i potpuno se drugačije odnosim prema svemu - objašnjava Ivana razloge svog prijavljivanja.

Kako već ima iskustva sa scenom, ona se nije plašila onoga čega se deca uglavnom plaše kada prvi put izađu pred petočlani žiri.

Foto: TvPink Printscreen

- Uopšte se nisam plašila ničijih komentara, jer sam ja na sceni potpuno opuštena, bez treme i tenzije - kaže ona i dodaje da će dobro zapamtiti Leontinin komentar:

Komentar koji mi je dala Leontina u prvom krugu, da sam ja za superfinale, i da sam ja njoj bila i u drugoj sezoni za superfinale, ali da sam u ovoj sezoni pri vrhu, a na sceni kao anđeo, kao neka diva. To je komentar koji mi je baš ostao u sećanju.

Ivana je za portal Pink.rs otkrila i da je na jednom snimanju neposredno pred izlazak na scenu imala peh.

- Pred jedno snimanje pocepala sam haljinu i onda smo je tokom snimanja šili mama i ja i na kraju je to sve bilo kako treba, ali je tad bila baš frka - ispričala je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Ona se sa mnogim takmičarima sprijateljila, ali joj se posebno izdvojila Teodora Tara Stojanović, koja je nju takođe navela kao najdražu.

- Ona mi je u ovoj sezoni nekako baš upečatljiva i na sceni je bomba, i pevanje i scenski nastup su joj savršeni. Nekoliko njih sam zavolela, ali ona mi je nekako najjači utisak ostavila - priznala je pevačica čarobnog glasa.

Foto: TvPink Printscreen

Ivanu je posebno iznenadilo baš to što joj je i najdraža drugarica Tara iz "Pinkovih zvezdica" postavila jedno od pitanja za naš intervju. Ono glasi "hoćemo li da čekamo Novu u Podgorici?"

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PINKOVE ZVEZDICE POSLALE PISMO DEDA MRAZU: Lucija i Leonardo imaju posebnu NOVOGODIŠNJU ŽELJU! (FOTO)

- Planirala sam da sa njom proslavim kod kuće u Beogradu, da budemo zajedno. Možda je to neko iznenađenje? Naravno da bih išla sa njom u Podgoricu! - rekla je Ivana kroz smeh.

Autor: V. Tanacković

#Ivana Dimitrovska

#Pinkove zvezdice

'