AKTUELNO

Iako muzičar tvrdi da bi želeo da ide kući, njegova porodica i prijatelji žele da ga gledaju još u ovom rijalitiju.

Sinoć su u Beloj kući održane nominacije, a jedno od troje učesnika rijalitija "Zadruga" će večeras napustiti novoizgrađeni grad nadomak Beograda.

Ukućani su izglasali da u izolaciju ode Nemanja Đerić Đekson, publika da to bude Jovan Mijailović, dok je Jelena Golubović direktno nominovana zbog kršenja pravila rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok se Đekson nekoliko dana žali na bolove u kičmi i govori kako želi da ide kući, njegovi prijatelji i porodica smatraju da je u pitanju samo trenutna slabost i putem društvenih mreža apeluju da podrže ovog zadrugara.

Foto: Printscreen Instagram

Đekson je večeras nominovan. Naš stav je još uvek pobednički jer smatramo da bi i naš Đera tako mislio kada bi imao priliku da vidi kako cela situacija izgleda spolja. Potvrdio je večeras da unutra o njemu brinu lekari i to nas najviše raduje i zahvalni smo produkciji zbog toga. Njegova porodica i najbliži prijatelji vas pozivaju da i dalje navijate i glasate za našeg Đeru jer niko od najbližih nije upoznat sa problemom zbog kojeg će snositi posledice napolju. U slučaju da grešimo, što je u ovom slučaju teško, jer smo mi osobe koje su živele sa njim pre Zadruge 24 sata, svakodnevno, pozivamo taj 'problem' ili osobu da nam se javi da pokušamo da isti i rešimo. Vole vas Đeksonova porodica, majka, Kurtoazija i mnogobroji prijatelji - piše na Instagram profilu Nemanje Đerića Đeksona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je sigurno, a potvrđeno je i ovaj put, jeste da svi učesnici "Zadruge" dobijaju adekvatnu medicinsku pomoć, kada je to neophodno, kao i da produkcija vodi računa o potrebama svakog od njih. Kako će se situacija dalje odvijati i ko će večeras napustiti Belu kuću, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Nemanja Đerić Đekson

#Nominacije

#Rijaliti Zadruga

'