AKTUELNO

Sada svi dovode u pitanje njegovu seksualnost.

Slavni američki reper Eminem dao je intervju za tamošnje medije povodom svog novog albuma “Revival”, koji je trenutno na prvom mestu po prodaji u Americi, Velikoj Britaniji i Australiji. Iako su svi bili sigurni u komercijalni uspeh njegovog novog projekta, usledile su kritike kritičara, a onda i Eminemova “odbrana”.

Foto: Scott Kinmartin via Foter.com CC BY

- Mislim da sam u kontaktu sa ljudima koji slušaju moju muziku. Pravim je zbog njih. Svi ostali mogu da se je... Ok je ako kritičari misle da nisam dovoljno dobar, ali ja sam uvek kritičan prema sebi i trudim se da uradim nešto još bolje. Nemam savršenu karijeru imao sam sra*e albume – rekao je on, a onda na samom kraju intervjua izjavio nešto što je šokiralo svet! On je govorio o tome kako se navikava na samački život, budući da se nedavno razveo, i tom prilikom priznao da društvo pokušava da pronađe pomoću aplikacija za upoznavanje homoseksualaca!

- Teško je. Otkako sam se razveo, izašao sam na nekoliko dejtova i ništa nije ispalo kako treba. Koristim Tinder i Grindr, trudim se da odlazim u striptiz klubove - rekao je reper, koji je jasno izgovorio ime aplikacije Grindr, namenjene LGBT populaciji.

Pročitajte još: SAD ZNA NA ČEMU JE: Filipu se KONAČNO JAVILA Marija Ana! Predložio joj da PRAVE BEBU, a onda je usledio HLADAN TUŠ! (VIDEO)

Da li je u pitanju marketinški trik ili se izlanuo, te rekao više nego što je planirao, za sada nije poznato.

Autor: Pink.rs

#Eminem

'