AKTUELNO

Luka Utvić i u ovom krugu raznežio je žiri svojim emotivnim nastupom i publiku bacio u delirijum.

Jedan od ovogodišnjih povratnika u najgledanije dečije muzičko takmičenje, "Pinkove zvezdice", jeste i Luka Utvić, koji je već u prvom krugu oduševio žiri.

Luka se milionskom auditorijumu prvi put predstavio u trećoj sezoni ovog popularnog takmičenja, ali je nažalost ispao u šestom krugu. Međutim, ovaj četrnaestogodišnji dečak iz Niša, vratio se u šou program "Pinkove zvezdice", a sada je otkrio i razlog za to.

- Prijavio sam se ponovo u "Pinkove zvezdice" jer sam shvatio da mogu bolje i više, a to ću dokazati - rekao je Luka, što je već pokazao u svom prvom predstavljanju ove sezone, kada je otpevao pesmu "Nocturno", Olivera Dragojevića. On naponje da nije bilo lako nadmašiti taj prvi nastup, ali se trudi da svaki sledeći bude bolji od prethodnog.

S obzirom na to da je istu numeru otpevao i pobednik prošlogodišnje sezone, Roko Blažević, pitali smo Luku da li je očekivao da će ga porediti sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

- Gledao sam Rokov nastup, ali nisam mislio da će me porediti sa njim. Ipak, drago mi je što su moje pevanje poredili sa njegovim - rekao je Luka, kom je Roko upravo bio jedan od favorita u prethodnim sezonama. On dodaje da mu se u prvoj sezoni  mnogo dopalo pevanje Lene Stamenković.

- U drugoj sezoni, favorit mi je bio Uroš Stanković, moj Nišlija! A u trećoj, naravno, Roko - bio je iskren ovaj četrnaestogodišnjak.

Luka priznaje da uvek ima tremu, ali da uspeva da se izbori sa njom, ali otkriva i od čijeg komentara najviše strepi.

- Svi komentari mi puno znače, ali se najviše plašim Sergejevog komentara. Sa druge strane, najlepši komentar sam dobio od Leontine, koja me je nazvala velikim pevačem - rekao je Utvić. Luka za sebe kaže da je dečak nemirnog duha, ali i da je izuzetno emotivan i da uz muziku uvek prebrodi sve. On se u emisiji, koja će se emitovati ovog petka, predstaviti pesmom Ibrice Jusića, "Jubi san vašu ćer", a sada je otkrio zbog čega je izabrao baš ovu numeru.

- Ta pesma se dugo sluša u mojoj porodici i čast mi je bila da sada mogu da slušaju i moje izvođenje. Slušam svu dobru muziku, bez predrasuda - objasnio je Luka, čiji je uzor u svemu Zdravko Čolić. Za kraj, Luka nam je otkrio i šta očekuje od ovog učešća u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice".

- Očekujem da i dalje uživamu ovome što radim, zajedno sa publikom i žirijem - rekao je ovaj mladi Nišlija. Osim Luke, za plasman u treći krug boriće se još devetoro takmičara, zato ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju vašeg omiljenog dečijeg muzićkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", u petak, 22. decembra, posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Luka Utvić

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

'