AKTUELNO

Šta bi na oivo rekla Kija?

Milan Milošević je kao jedini predstavnik novinarske profesije odlučio da odradi intervju sa Lunom Đogani o ljubavnoj vezi koju ima u rijalitiju "Zadruga" sa Slobom Radanovićem, koji je oženjen čovek.

Foto: Printscreen Youtube

Njihova veza je doživela velike turbulencije otkako je u rijaliti ušla Slobina zakonita žena Kristina Kockar Kija. S obzirom na to, Milana je zanimalo da li se plaši da će se njihova veza u jednom trenutku prekinuti zbog nje.

Sigurna sam da je moj muškarac i nema šanse da me baš zbog toga ostavi, zbog nje, nema šanse. Mi ćemo se razići zbog drugih stvari, ne zbog nje - bila je jasna Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je bila nepresušan izvor informacija za novinara, te je istakla je da je u svemu pokreće ljubav i da ako bi se njena sestra našla u istoj situaciji posavetovala bi je da uradi isto ukoliko su emocije jake kao Slobine i njene.

Da bi veza opstala pored braka koji još uvek postoji i žene koja još uvek postoji moraju da budu jake emocije. Slobina i moja veza ne bi opstala da mi nemamo jake emocije.  Mi bi se drugi dan rastali otkako je ona došla - bila je iskrena Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: REZULTATI NISU DOBRI? Jelena Golubović zabrinuta za svoje zdravlje: U PANICI SAM! (VIDEO)

Ovaj razgovor možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'