AKTUELNO

Ova devetnaestogodišnjakinja smatra da pevačicu najviše pogađaju uvrede upućene njenoj porodici.

Prošlo je više od tri meseca od početka rijalitija "Zadruga" i mnogi učesnici do sada su pokazali svoje pravo lice. Ipak, u uslovima kakvi vladaju u rijalitiju, gde deliš životni prostor sa još tridesetak njih, mnogi učesnici ne mogu u potpunosti da se pokažu. Pevačica Snežana Mišković Viktorija jedna je od učesnika, a njena ćerka Tara Milenković u intervjuu za Pink.rs sumirala je utiske o majčinom boravku u Beloj kući.

Foto: Privatna arhiva

- Ovo je samo deo od onoga što ona ima da pokaže. Ona je jedna iskrena, divna osoba, požrtvovana, uvek je tu za svakog, da pomogne i da druge nauči mnogo toga, što se nekoliko puta i videlo - istakla je devetnaestogodišnja Tara.

I kako se od majke razdvojikla na duži period, Tara nam je otkrila šta joj je Viktorija rekla pre ulaska u "Zadrugu", ali i koji je savet ona dala mami.

- Rekla mi je da budem vredna, da se posvetim fakultetu i učenju, da brinem o porodici odnosno, pomažem baki i deki dok ona nije tu. Ono što mi uvek govori je da volim sebe takvu kakva jesam, da treba uvek da imam svoj stav, da se borim u životu koliko god da je teško i da nikad ne odustanem od svojih ciljeva. Ja sam njoj poručila da bude kreativna, da kada neko krene da vređa nju i porodicu, da to ne dozvoli, da bude onakva kakvu je ja znam, da se ne nervira već da bude vesela i da uživa - rekla je pevačicina ćerka.

Foto: Pink.rs

I dok su mnogi uspostavili sjajne odnose u rijalitiju, Viktorijina ćerka nije sigurna u iskrenost:

- U nekim trenucima pomislim da ona tamo nema pravih prijatelja, zato što su oni svi ipak tamo jedni drugima konkurencija. Najviše se u Zadruzi druži sa Tanjom . Trebalo bi da izbegava osobe kao što su Saška i Jelena. Jedino pravo prijateljstvo koje je opstalo iz rijalitija u kom je bila, i njen pravi prijatelj, jeste Cakana.

Tara je imala prilike da na svoj rođendan na kratko poseti Viktoriju u Beloj kući, a taj momenat pamti i dalje.

Taj susret za mene je bilo nešto predivno, na mene je ostavio divan i snažan utisak , ipak je meni tog dana bio rođendan, preovladale su velike emocije kada sam je videla i kada su mi svi zadrugari čestitali rođendan i otpevali rođendansku pesmu . Kad bih mogla da vratim vreme, volela bih da se opet takav susret ponovi. Rekla bih joj da bude raspoložena,da bude onakva kakvu je ja znam, duhovita, zanimljiva, ponekad i metaforična, znam da joj je tamo teško ali treba da se bori do kraja i pokaže šta ume - rekla je Tara.

U poslednjih nekoliko dana Viktorija je imala nekoliko svađa sa Jelenom Golubović usled kojih je došlo i do polivanja vodom, ali je sprečeno da ovaj sukob kulminira. Pevačicina ćerka ističe da joj nije lako kada to gleda:

Ona zna da se brine sama o sebi, zna da se brani. Ja se jesam zabrinula u nekoliko navrata, što je i normalno, ona je ipak moja mama, ali mislim da u nekim trenucima kada takvo ponašanje od takvih osoba prelazi granicu, mama jednostavno ne može da ignoriše. Ignorisala je neko vreme sve do trenutka kada su krenule uvrede na račun mene i moje porodice. To je bila kap koja je prelila času.

Foto: TvPink Printscreen

I za kraj razgovora Tara je istakla da će njena majka uvek imati njenu podršku, a da svako ko provocira samo pokazuje svoje pravo lice.

- Više niko ne može da je izbaci iz takta. Ako neko uradi nešto loše, ta osoba samo pokazuje svoje lice. Bilo je raznih situacija, mislim da je u svim situacijama dobro postupila, to je ona kakvu je poznajem. Šta god da uradi ima moju podršku. Uvek će je i imati.

Autor: J. V.

#Intervju

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#ćerka

'