AKTUELNO

Ljubomoran je, ali ga zato i voli.

Nikola Arsić, novi ukućanin, najgledanijeg rijalitija "Zadruga" je svojim ulaskom u ovaj rijaliti izazvao male nerazmirice između ljubavnog para Lune Đogani i Slobe Radanovića. Kako ih je sudbina spojila da stoje jedno pored drugog u fabrici gde gule krompire Luna je rešila da se poveri Arsiću koliko je njen dečko ljubomoran.

Foto: Printscreen Youtube

Znaju ljudi koji su ovde koliko on meni ljubomoriše. Ja pre neki dan pohvalila nekog lika iz spota, on pozeleneo. Neće da priča, naljuti se na mene. Ali ja sam dostojanstvena, nisam osoba koja će njemu da mu ljubomoriše, da se bacakam. Ja sam za izolaciju. Kako sam ovo mogla da podnesem, svi su mi rekli da sam ispala znaš kakav car - pričala je Luna Nikoli o svom dečku.

Foto: Printscreen Youtube

Sve vreme dok je ona pričala on je držao priljubljenu glavu uz nju i pažljivo slušao, ali nije dao nikakav komentar. Pa čak i kada je završen video snimak on je kratko sve potvrdio, a Luna se potrudila da objasni kako se sve izdešavalo kako se ne bi desila još jedna ljubomorna scena.

MI se u radionici toliko smaramo, da ja uglavnom pričam samo o Slobi.Komenarisala sam da mi je smetalo što bivši dečko nije ljubomorisao, kao da mu nije stalo, tako da mi je simpatično što je Sloba malo ljubomoran - rekla je ponosno Luna.

Komentar Saške Karan je bio neizostavan. Podsetimo, da je ona bila ta koja je prenela celokupnu situaciju iz fabrike Slobi koji je pobesneo zbog ovoga i takođe su imali žestoku svađu.

Foto: Printscreen Youtube

Jedno uz drugo ste baš fino i ti uz nju ovako glavicu fino - provocirala je Saška.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: Bane nazvao Nenu DŽUKELOM, ONA prešla preko toga: JA HOĆU DA MU BUDEM DEVOJKA, A NE SEKSI OBJEKAT (VIDEO)

Vidi se da Nikola nije puno komentarisao, a kako je na sve ovo odreagovao Sloba možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Nikola Arsić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'