AKTUELNO

Svi se slatko nasmejali, sem Jelene.

Dušica Jakovljević je sinoć posetila ukućane u velelepnom zdanju "Zadruga" kako bi zajedno sa učesnicima ovog rijalitija prokomentarisali snimke u kojima jedni druge ogovaraju i čine sitne malverzacije iza leđa.

Zadrugari su imali priliku da odgledaju snimak na kome je Ana Korać ukrala slatkiše koje je Jelena Golubović imala u šteku. Ana je pokazala da nije nimalo lukava, pa je sav plen podelila sa Miljanom Vračevićem, Milanom Miloševićem i Saškom Karan.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je video završen, na licima svih zadrugara je bio osmeh, osim na Jeleninom koja je samo kolutala očima i bila besna na svoje cimere.

Kao što sam ja rekla da je ona ku*va, željnica i da je iz loše porodice. Evo ko je jadan i ko ima loše detinjstvo - vikala je Jelena.

Foto: RTV Pink

A potom su i ostali učesnici ove krađe objasnili ta je sve to bila šala. Ana Korać je kao glavni akter ove misije obećala da će se uvek naći pri ruci Jeleni ukoliko joj bude zatrebalo nešto.

Mene ne zanima ko će da ukrade,ja neću nikada da cinkarim, nikada, ali kada me neko ponudi ja ćuuzmeti da jedem - branila se Saška.

Foto: RTV Pink

Meni je ovo smešno, ja sam ovde ispala sam kao Robin Hud, kao mačak koji daje drugima slatkiše. Taj dan nas je Jelena provocirala, mi smo se stvarno zezali. Hteli smo da napravimo malu sprdnju, tako da ne mislim da je tu ništa loše. Ja ću joj dati nešto slatko ako joj bude trebalo - objašnjavala je Ana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SLOBA NA OPERACIJI: Luna se toliko nasekirala da je morala na FENIRANJE! (VIDEO)

Ukoliko ste propustili ovu akciju krađe slatkiša, a i Jeleninu reakciju kada je saznala ko joj krade slatkiše, to možete učiniti klikom na naredni video-snimak.

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'