AKTUELNO

Nastalo pravo slavlje.

Nakon što su zadrugari prethodne večeri završili komentarisanje video-snimaka na kojima su jedni druge ogovarali, Miki Đuričić i Bora Santana su se uputili do paba, a tamo ih je čekalo iznenađenje. Naime, u "Zadrugu" je stigla sva potrebna oprema kako bi Bane Čolak mogao da održi svoju žurku.

Foto: Printscreen Youtube

Miki i Bora su tražili pre nekoliko dana od Drveta mudrosti da obezbedi disko kuglu i sav repro materijal kako bi Bane Čolak mogao da im napravi žurku, jer mu to nedostaje. A onda tokom cele žurke njih dvojica govorili ostalim zadrugarima da bi bilo poželjno da mu priđu i da mu pruže podršku, jer to njemu mnogo znači.

Foto: TvPink Printscreen

Svi zadrugari su bili oduševljeni ovime, ali izgleda da je naročito ovaj ritam odgovarao Teodori Džehverović koja je celo veče provela đuskajući uz muziku i alkohol.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SMEJALA SE DOK JE SLOBA IMAO OPERACIJU: Jelena Golubović BRUTALNO napala Kiju, a onda je njen komentar zaprepastio sve! (VIDEO)

A kakvu je atmosferu napravio Bane Čolak i kako su zadrugari uživali uz njegov repertoar možete pogledati u narednim video-snimcima.

Pink.rs

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'