AKTUELNO

Prva takmičarka je dobila samo jedan glas.

Prva se za večeras predstavila i probila led Sanja Milanović (20) pesmom članice žirija Zorice Brunclik ''Moja zakletvo''.

Foto: Printscreen Youtube

Posle prve numere, Sanja je dobila jedan glas stručnog žirija, od Dragane Mirković koja je komentarisala kako je takmičarka preslatka.

Međutim, ostalim članovima žirija se Sanjin nastup nije dopao, pa se za nju takmičenje završilo.

- Ova pesma je mnogo lepa, ali i mnogo teška za nekog ko nema trilere. Intonativno si tačna, i mislim da bi nekom drugom pesmom dotakla sve nas. Ja sam ustala jer sam čula ono dobro kod nje  - rekla je Dragana, a Milan se pobunio:

Foto: Printscreen Youtube

- Tako može svako da dobije glas. Ovo više nema smisla, iz ugla publike recimo - prokomentarisao je Kalinić što je izazvalo raspravu u studiju, međutim publika je ipak podržala Draganu.

- Ovo je moja teritorija i moju reon. Ti si večeras odlučio da ti ja budem na tapetu. Prošli put je bila Zorica, a sada ja, počeo si svima da se zameraš - odbrusila je Mirkovićeva Kaliniću.

Foto: Printscreen Youtube

- Veoma si hrabra što si odabrala ovu pesmu, a ti baš nešto i ne znaš da pevaš - rekla je Dara Bubamara takmičarki.

- Mico, tebi nije bio dan. Hvala ti što si odabrala moju pesmu, ali imam ja i lakših pesama. Želim ti sreću u nekom drugom serijali i zato uči - rekla je Zorica i iznenadila sve u studiju kada je dokazala da je publika ipak na Milanovoj strani, a ne na Draganinoj, što se Mirkovićevoj nije dopalo, pa je i između njih dve nastala rasprava.

- Ja ne znam šta si ti danas popila od tabletica, ali daj i meni jednu da budem tako raspoložena - rekla je Zorica Dragani.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Krasić

#Dragana Mirković

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

'