AKTUELNO

Pričalo se da je učesnik "Zadruge" toliko odlepio za Radom da je hteo da prokocka brak sa još uvek zakonitom suprugom, a onda je pevačica rešila da otkrije u kakvom je odnosu sa njim bila.

Već skoro tri meseca čitav Balkan neprestano prati dešavanja u rijalitiju "Zadruga", a najgledaniji rijaliti na ovim prostorima ne propušta ni popularna pevačica Rada Manojlović, kojoj najviše pažnje privlače odnosi u ljubavnom trouglu koji čine oženjeni Sloba Radanović, njegova supruga Kristina Kockar i devojka Luna Đogani.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

- "Zadruga" je fenomenalna! Sloba, Luna i Kija su najzanimljiviji, to je prava drama! Šta će sad biti, ko sa kim, kako, zašto... Ko će s kim završiti na kraju, to niko ne zna. I ja, takođe, željno iščekujem da vidim šta će se sve tu desiti - otkriva Rada, koju smo pitali na čijoj je strani, kada su u pitanju ovi komplikovani međuljudski odnosi.

Foto: Pink.rs

- Ponekad na Slobinoj, samo zato što mislim da se iskreno zaljubio i da mu je dosta veze sa Kijom. Sigurno da su se njegova osećanja prema Kiji promenila, da ne oseća ono što bi trebalo muškarac prema ženi da oseća. Međutim, s druge strane, nije to trebalo na ovaj način da uradi. Nije mi jasno kako možeš da se venčaš sa nekim tri meseca pre početka "Zadruge", a toliko već dugo ne postoje emocije... To mi samo nije jasno. Mada, negde ga i opravdavam jer znam neke muškarce iz mog okruženja sa sličnom pričom, nemaju hrabrosti. To su za mene kukavice - oni će se čak i oženiti, ali ne smeju da kažu toj ženi da ne osećaju ništa prema njoj - iskrena je bila pevačica.

Foto: Pink.rs

I ona je, čak, u jednom trenutku bila dovedena u vezu sa Radanovićem - naime, šuškalo se da je oženjeni pevač opčinjen Radom, sa kojom je čak žarko želeo da prevari Kiju. Međutim, pevačica demantuje da je sa Radanovićem negovala bilo kakav osim kolegijalnog odnosa.

Foto: Instagram

Od toga, stvarno, nema ništa. Samo smo se slikali na snimanju jednog Novogodišnjeg programa, stvarno od toga nema ništa. On je prema meni bio kul, kulturan, vaspitan... I to je sve - objasnila je zgodna pevačica.

D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#pevačica

'