AKTUELNO

Hteo da baci svu hranu! Pogačice na kraju izgorele, kao i njihova ljubav!

Kristina Kockar pred zoru za sebe, svog supruga Slobu Radanovića i još nekoliko zadrugara pravila je pogačice. Dok ih je pekla, rekla je kako je strašno da se zreli ljudi i slavne ličnosti svađaju oko hrane. U jednom momentu Kija je otišla do spavaće sobe, gde je ušla u svađu sa Saškom i Milanom.

Foto: RTV Pink

Da li si se ti najela? Kravo! Bagro jedna! Ti si poslednja koja može nešto da mi kaže! Jeli smo one velike pogače sa sirom, šta je sa vama?! Kija tako razgovaraj sa svojom mamom! - rekao je Milan.
Ponašaj se! Marš bre ti tamo u*marago! Ušla sam ovde i pitala ko je pekao - odgovorila mu je Kija

Foto: RTV Pink

Nakon ovoga nastao je totalni haos u spavaćoj sobi. U svađu se odmah umešao i Kijin suprug Sloba Radanović, koji je u tom trenutku sedeo pored svoje devojke Lune Đogani, koja je bila nervozna jer je pevač stao u odbranu žene.

Foto: RTV Pink

Da li vas je pitala ko je pekao?! Boli me k*rac za sve vas, marš u pi*ku materinu! Branim je, nego šta! Boli me k*rac! Treba pola kuće da branim! Ona te nije napala! Ušla je i lepo pitala! Sada ću svu hranu da bacim! Je*em li vam... g*vna jedna, j*bem li vas u usta! Šta oni vilene sada?! Nije poenta u hrani, boli me k*rac za hranu! Ako jedeš g*vna, jedi ih do kraja! - vikao je Slobodan po Beloj kući.

Foto: RTV Pink

Kako je Luna reagovala u trenutku kada je Radanović branio svoju suprugu, šta je Sloba nakon svega razgovarao sa suprugom Kristinom Kockar u dvorištu o Luni Đogani i kako je izgledala ova svađa možete pogledati u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: ANA KORAĆ ŠOKIRA: Imam decu i bivšeg muža! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Sloba Radanović

'