AKTUELNO

Đoganijeva grlila Slobu, Kija medu!

Da Luna Đogani i Kristina Kockar imaju isti ukus u to smo se uverili još dana kada je blogerka Kiji preotela muža, prema kome je dugo gajila emocije i koga je redovno pratila na društvenim mrežama. Pored supruga, Luna je uspela pred zoru stjuardesi da uzme i poklon koji je dobila od svog dečka Andrije Lazovića.

Foto: RTV Pink

O svom momku Kristina Kockar ne zaklapa usta. Često ističe kako je srećna sa njim, da su bili zajedno i pre braka sa Slobom, ali i da njega ne gleda kao utehu nakon prevare koju je doživela od strane Radanovića.

Foto: RTV Pink

Andrija je direktno iz Budve svojoj dragoj u Šimanovce poslao velikog plišanog medveda, koji je nije u tolikoj merio obradovao, kao Lunu Đogani devojku Kijinog supruga, koja je odmah zgrabila medveda i počela da ga nosi po spavaćoj sobi.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Meni je drago zbog nje, ali mi nije prijatno. Bože dragi, španska serija - kratko je rekla Luna.

Foto: RTV Pink

Često se čuju komentari na račun Slobe Radanovića da je ljubomoran na dečka svoje supruge, a on je nakon ove situacije samo izjavio da mu je drago zbog Kristine Kockar. Njih dvoje nastavili su da se grle i ljube, dok je Kija morala da grli svog medu.

PROČITAJTE: OTKRILA SVE O ANDRIJI: Kija ispričala otkad je u vezi sa sadašnjim dečkom, Slobina reakcija SVE ZALEDILA! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'