AKTUELNO

Blogerki prija Kristina, priznala da joj je teško zbog uvreda na račun zene njenog dečka.

Luna Đogani, ranije je izjavila kako joj prija društvo Kristine Kockar, još uvek zakonite žene njenog dečka pevača Slobodana Radanovića. Novinarke u studiju, tražile su od blogerke, da im pojasni šta je tačno time želela da kaže, a Luna nije skidala osmeh sa lica.

Foto: RTV Pink

Znala sam da ću dobiti to pitanje. Ovde su se svi smejali kada sam to rekla. To je istina. Nisam folirant. Nisam očekivala da će ovako biti. Prija mi. Stvarno mi prija da pričam sa njom. Mogu ljudi da misle šta žele, ali ona meni prija - rekla je Luna.

Novinarke su je u nastavku pitale da li se Luna možda kaje zbog reči koje je o Kiji pričala, pre nego što je Slobina supruga ušla u najgledaniji rijaliti program "Zadruga" koji možete pratiti samo na kanalima Televizije Pink.

Foto: RTV Pink

Kajem se što sam je nazivala raznim imenima. Kada je doneo njihove fotografije sa svadbe, ja sam plakala. Ne zato što sam ljubomorna, nego zato što mi je bilo krivo. Videćemo da li će Kija biti kuma na našem venčanju. Meni ne smeta kada su oni sami! Ja ću njih da pomirim i da odem kući! - odgovorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Nakon ovoga, može se zaključiti da su Luna Đogani i Kristina Kockar postale najbolje zadrugarke, a kako su Kija i Sloba reagovali na ovo i o čemu su oni pričali još sa novinarkama, možete pogledati ispod.

PROČITAJTE: LUNA KAO OD ANABELE ROĐENA! Celu noć se sočno ljubili, a onda je ona završila GOLA! (18+ VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'