AKTUELNO

Progovorila o vezi!

Večeras je novinare u studiju "Zadruge" zanimalo kada je Kristina Kockar započela vezu sa svojim sadašnjim momkom iz Budve, Andrijom Lazovićem, jer se na internetu pojavio njihov zajednički snimak iz jula ove godine, a Slobina supruga tvrdi da je leđa svom mužu okrenula tek onda kada ju je on prevario pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu.

Foto: RTV Pink

Sloba može da potvrdi da smo to veče svi bili u gradu, jer je i Slobodan bio to veče sa nama u Budvi. Andrija i ja imamo jako puno prijatelja. Na toj fotografiji je i naša drugarica, koja je isečena - rekla je Kija.

Sloba se nadovezao rečenicom kako mu je supruga tada pričala da ide u grad sa drugaricama i starim društvom i da je za dečka svoje žene saznao tek u "Zadruzi", kao i da ne zna da li je imala nešto sa sadašnjim dečkom ranije.

Foto: RTV Pink

Andrija i ja smo bili kratko u vezi. Ostali smo prijatelji. Slobodan zna za moje bivše momke, za ovu vezu sa njim nikada nisam mislila da će moći da se nastavi! Ja nisam htela da imam osvetu sa Andrijom, nije mi trebala uteha. Usvojićemo Lunu - nastavila je Kija.

Foto: RTV Pink

Nisam ljubomoran, ona treba da ima drugog momka. Nikada nisam rekao da je ona loša osoba. Zaljubio sam se. Volim Lunu - nadovezao se Sloba.

Kako je izgledao taj trenutak i na koja su pitanja još odgovarali Luna, Kija i Sloba, možete pogledati u donjem video-klipu.

PROČITAJTE: POSLE EDITE I INDI REKLA ŠTA IMA: Lunina rođaka otkrila zbog čega je ona ušla u ZADRUGU, pa progovorila o odnosu sa Anabelom i Gagijem! (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Slobodan Radanović

'