AKTUELNO

Nesalomiva Maca ipak je podlegla Borinom šarmu, a onda se požalila Slobinoj ženi.

Odnos Bore Santane i Mace Diskrecije potpuno je nejasan s obzirom na to da se nekoliko puta u toku nedelje svađaju i mire. Kako je Maca Diskrecija u dobrim odnosima sa Kijom Kockar, u njoj je našla dobrog sagovornika te joj se požalila na Borino ponašanje.

Foto: Printscreen Youtube

Veruj mi Kijo, on je mrtav za mene! Mi smo radili zajedno, izvređao me je, a ja sam mu dala šansu da mi priđe. Onaj učmaraga koji je svašta pisao o meni ga brani sada, ja takve ljude ne mogu da volim - žalila se Maca Kiji.

Foto: Printscreen Youtube

Ostali prisutni zadrugari su posavetovali Macu da odvoji poslovni i privatan život i da sa Borom bude u dobrim odnosima zbog posla. Maca je tada počela da se hvali svojim pevanjem, a dok su je ostali ismevali Kija ju je podržavala.

Foto: Printscreen Youtube

Pa dobro, nije toliko bitno pevanje, ambicija je čudo. Da je pre par godina Sandra Afrika rekla da će biti pevačica svi biste joj se smejali, možda Maca uspe - rekla je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Bora je Kiju ubeđivao da je to nemoguće i da ne može da veruje da je Maca ozbiljna kada kaže da će biti velika pevačica, a to je izazvalo novi sukob između dojučerašnjih ljubavnika.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'