AKTUELNO

Ne može više da izdrži.

Sinoć je Veliki šef zadrugarima dodelio zadatak da se međusobno igraju Igre istine, a kao i obično, skrenuo im je pažnju da moraju biti iskreni i interesantni.

Foto: Printscreen Youtube

Pitanja u ovoj igri su se ređala, a nakon nekoliko čarki koje je ovaj zadatak izazvao, Luna Đogani povukla se u sobu gde je počela da plače. Za njom je krenuo Sloba Radanović koji je pokušavao da sazna šta ju je tačno dotuklo, ali Luna nije želela da otkrije, a uz to mu je tražila da napusti sobu i ostavi je samu.

Foto: Printscreen Youtube

Srce mi brzo kuca, loše se osećam. Ajde pusti me malo molim te, ne znam šta mi je, samo me ostavi na miru - govorila je Luna Slobi, ne prestajući da plače.

Foto: Printscreen

Sloba nije popuštao, a usput je pokušavao da joj objasni kako ne bi sebi oprostio ukoliko bi je u takvom stanju ostavio samu. Luna je nastavljala da ga gura od sebe, a potom ga par puta opsovala, što je njega dovelo do ludila te je počeo da udara krevet i da je psuje.

Foto: Printscreen

Ja ću odavde u grob da odem! Zar je bitno tuđe mišljenje, šta ti sebi bre dopuštaš? Mrš u pi*ku materinu! - vikao je Sloba i šutirao krevet na kom leži Luna.

Nju je njegov bes malo "ohladio" pa mu je skrenula pažnju da ne sme tako da se ponaša, a kada joj je ponovo prišao ona je konačno popustila pa su počeli normalno da razgovaraju, što se na kraju završilo grljenjem i poljupcima.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'