AKTUELNO

Vole se kao pas i mačka.

Iz dana u dan tenzija u ljubavnom trouglu raste, što je rezultiralo brojnim pitanjima  koja zadrugari postavljaju glavnim akterima Kristini Kockar, Slobi Radanoviću i Luni Đogani. Pored toga što svaki dan Kija priča sa ukućanima o pojedinim stvarima iz privatnog života i večeras je otvorila dušu i rekla šta misli o trenutnoj situaciji.

Teodora Džehverović je bila samo jedna u nizu koja je upitala Kiju kako ona gleda na tu situaciju što se njih troje smeju jedno drugom, posle svega što se desilo i prave se kao da je sve u redu.

Foto: Printscreen Youtube

Smatram da u nekom trenutku izgleda totalno bolesno, ali što se mene tiče, mene u tom smislu Slobodan ne zanima i mene ne treba da bude sramota to šta on radi. Ja se šalim na svoj račun i na njihov, sa celom situacijom. A da li će njih da bude sramota ako oni to rade preda mnom, to što rade, to je do njih, mene stvarno baš briga - objasnila je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je završila svoje obrazloženje Kija je postavila Slobi pitanje, da li bi da se našao u istoj situaciji kao Teodora i Anđelo oprostio to što su on i Luna njima uradili, a da zna da će mu to upropastiti brak.

On je rekao da bi to sigurno oprostio, iako Teodori i Anđelu to uopšte nije bilo uverljivo i oni su sigurni da on to ne bi uradio da se nalazi u takvoj situaciji.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SNAJKA JE BOMBONA: Bane dobio mamin blagoslov, Nena iz Zadruge ide pravo kod svekrve! (VIDEO)

O čemu su sve razgovarali i ko je koga za šta prekoreo pogledajte u sledećem video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'