AKTUELNO

Nije im bilo lako.

Tenzija nakon ulaska Kristine Kije Kockar u Zadrugu malo je spasla, a ona i Luna čak su par puta vodile i kraće razgovore.

Foto: Printscreen

Ipak, odnos između ljubavnice i supruge Slobe Radanovića sve vreme je na klimavim nogama, a kamere ne propuštaju da snime nijedan njihov razgovor. Danas su se njih dve našle u spavaćoj sobi gde su vodile neobavezan razgovor ležeći na krevetima, dok se između njih, na svom krevetu, našao samo Milan Milošević.

Foto: Printscreen Youtube

Mojoj mami su rekli da sam ja cista na jajniku, a posle je mislila da sam muško i već mi je smislila ime Milorad. Posle su me nazvali Kristina, a ja baš volim svoje ime, posebno zato što je internacionalno - ispričala je Kristina.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam trebala da se zovem Marija. Zamisli ja Marija? Ja isto volim svoje ime, volim i imena Lana, Lena -dodala je Luna.

Milan je s vremena na vreme imao doskočice tokom njihovog razgovora, a kada je Kija ispričala smešan događaj o svojoj drugarici Minji, Luna se smejala na sav glas. Tokom njihovog razgovora Sloba je bio napolju, a u kuću nije ušao duže od dva sata,. S obzirom na to da zna da su u kući njegove dve najveće ljubavi, nije ni čudo što izbegava da bude u prostorijama gde su svi zajedno.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'