AKTUELNO

Od dece ima samo nju. Baka Kristine Kockar razočarana u Slobu Radanovića.

Kristina Kockar bila je i više nego raspoložena za priču o privatnim stvarima sinoć sa Milanom Miloševićem. Nakon što mu je rekla sve o sadašnjem dečku, sa kojim je bila pre braka, Kija je novinaru otvorila dušu i pričala o svojoj porodici.

Foto: RTV Pink

Kako ti je majka? - zanimalo je Milana Miloševića.
Vrh! Vrh! Moja mama je car! Ako ne zna šta sam prošla, neka pita mog najboljeg prijatelja Slobu - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Novinar je Kiju pitao i šta joj je sa ocem, gde on živi i u kakvim su odnosima, a Kristina Kockar ispričala je kako sa tatom i nije baš u sjajnim odnosima već godinama, kao i da on često ima velike probleme sa zdravljem.

U Zrenjaninu. Ne žive oni zajedno. On je oženjen sa drugom. Sada je nešto u bolnici, ali nisam sa njim u kontatku. Nema šta čovek nije imao od bolesti. Nema više dece, samo mene - govorila je Kristina.

Foto: RTV Pink

Milan je uzeo činjenicu da je ona jedino dete svom ocu, pa je želeo da čuje zašto njih dvoje nemaju komunikaciju. Kija je govorila kako je za sve kriv njen otac, ali da je ipak išla u bolnicu da ga obiđe, gde je provela čak tri sata u razgovoru sa njim.

Do njega je, naravno, ali ono... Ne znam kako da ti objasnim. Nikada mi nije nedostajao u životu. Nemam traume - nastavila je Kija da govori o svom tati.

Istakla je i kako je njena baba puno razočarana u zeta, jer ga je gledala kao unuka zbog čega joj je raspad romanse Kristine i Slobe veoma teško pao. Kija je za kraj priče rekla novinaru i kako joj je žao, jer ju je baka često gledala u teškim emotivnim trenucima, ali i da su svi u njenoj porodicu u šoku zbog onoga što je ispalo.

PROČITAJTE: ON JE SULEJMAN VELIČANSTVENI: Sloba, Kija i Luna će nakon svega ŽIVETI ZAJEDNO?! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'