AKTUELNO

Gledali svoje svađe. Luna gori od ljubomore!

Noćas su zadrugari imali priliku da čuju i vide sve ono što se dešavalo u "Zadruzi", a da je to promaklo njihovim očima i ušima. Iznenadili su se kada su saznali da su Filip Đukić i Zorana Stefanov u vezi, ali najviše pažnje izavao je buran odnos Lune i Slobe, koji su se svađali sve vreme tokom provoda u sredu.

PROČITAJTE: UHVAĆENI NA DELU! Kija priznala Slobi: VOLIM TE! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Ukućani su imali priliku da vide i razgovor Lune Đogani i Sanje Stanković, koje su pričale o Kiji. Kada se klip završio Sanja je rekla kako će uvek biti na Luninon strani. Blogerka je nastavila i izjavila kako joj i dalje nije prijatno da se sa Slobom ljubi pred njegovom ženom, jer poštuje Kiju.

Foto: RTV Pink

Taj dan, kada je Kija ušla, bio je svima težak. Bežali smo jedni od drugih, samo da se ne gledamo. Ja sam rekao da ću uvek biti čovek, već kada nisam ispao kada je trebalo. Neću dozvoliti da neko nešto ružno priča o Kiji - rekao je Sloba.

PROČITAJTE: ON JE SULEJMAN VELIČANSTVENI: Sloba, Kija i Luna će nakon svega ŽIVETI ZAJEDNO?! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Slobodan je retko kada mene branio. Ne volim kada tvoja ljubavnica u tvom prisustvu priča o meni. Rekla sam ti Slobodane da ne ideš po ćoškovima, već da mi kažeš u lice šta imaš - obratila se Kristina suprugu.

Nakon toga, došlo je do manje svađe sa Macom, koja je sinoć čula svađu Lune i Slobe. U nastavku su zadrugari imali priliku da vide šta se još dešavalo nakon provoda. Dok su gledali video-klipove Kija se nekoliko puta ubacivala raznim komentarima koji su bili upućeni na račun njenog supruga.

Foto: RTV Pink

Da li je ovo naš brak Slobodane isto?! Jadan Slobodan, nema sreće sa ženama! Super ti je, a? Nemaš sreće sa ženama - dobacivala je Kija.

Foto: RTV Pink

POGLEDAJTE JOŠ: Sloba ZAVRŠIO U KREVETU SA MUŠKARCEM: Luna napravila novi HAOS, pa poručila dečku da SPAVA SA KIJOM! (VIDEO)

Miki Đuričić dobio je veliki aplauz zbog reči koje rekao Slobi dok su bili sami u pab-u. Pčelar je ponovio da je Radanoviću najteže, da je Luna mlada i da misli da će ga izgubiti. Miki je dodao i da je Sloba dobar čovek, a onda je voditeljka Dušica Jakovljević pitala Kiju šta su tačno značili komentari u toku video-priloga, a Kristina je rekla da je to više puta čula od muža.

Foto: RTV Pink

Ja sam čula te rečenice hiljadu puta. On je u braku imao slobodu. Slažem se sa Lepim Mićom da sve zavisi od muškarca. Vidim da je ista priča. Iste rečenice, ali razumemo zašto nije Luna sigurna u njega, posle ovoga što je meni uradio - izjavila je Kristina.

Foto: RTV Pink

Došlo je i do svađe Mikija i Lepog Miće, pošto se pevaču nije dopao komentar koji je imao Đuričić. Kija je nastavila, a kada je rekla da joj je "sve bolesno" čuo se Sloba koji je rekao Luni: "Pa što si ušla?", koja je posle odgledanih nekoliko svađa rekla da je opasno ljubomorna i da ne zna kako će njena i Slobina veza funkcionisati kada izađu iz "Zadruge".

Sramota me je! Svesna sam da sam klinka. Imam 21 godinu. Nisam imala veze u životu. Nisam iskusna - iskrena je bila Luna.

PROČITAJTE: SARI SVANULO! Filip i Zorana propevali o svojoj vezi! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'