AKTUELNO

Devojka i žena postaju sve bolje drugarice!

Večeras su zadrugari imali priliku da vide i čuju šta su o njima govorili njihovi cimeri po ćoškovima, ali i da se prisete nekih događaja koji su se desili proteklih dana. Ulazak Kristine Kockar, žene pevača Slobe Radanovića, mnogo toga je promenio i to je bila glavna tema.

Foto: RTV Pink

Njegova devojka Luna Đogani, često je dramila i svađala se sa dečkom zbog Slobine još uvek zakonite supruge Kije. Međutim, njih dve imale su i dobrih trenutaka, a to su ove noći mogli da vide i svi ukućani u kratkom video-klipu, nakon čega su se svi zajedno smejali.

Slobodan je rekao da je Sulejman! Ja kažem Milanu da Luna i ja treba da ga zezamo - rekla je Kija.

Luna je tvrdila kao joj je sve ovo jako slatko i da su oni prava turska ili španska serija. Miki Đuričić nadovezao se komentarom kako bi svi oni mogli zajedno da žive kada izađu iz najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Pet godina kasnije, Sloba trudan - šalio se Sloba na svoj račun i nastavio: "Sve mi je malo čudno! Ne znam kako da se postavim! Drago mi je da smo uspeli da uspostavimo neku normalnu komunikaciju, pogotovu što njih dve nikada nisu imale dodirnih tačaka - završio se sa osmehom na licu pevač.

PROČITAJTE: Kristinina sestra se javila UŽIVO U PROGRAM i napala Slobinog PRIJATELJA: DAJ DOKAZE DA JE KIJA PRELJUBNICA! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'