AKTUELNO

Sve zbog Kije!

Vesna Zmijanac ubedila je Slobu Radanovića da ustane iz kreveta i dođe zajedno da se provodi sa ostalim zadrugarima, pevač je otišao u pab, međutim od provoda nije bilo ništa, jer je se odmah posvađao sa svojom devojkom Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Blogerka je bila dodatno nervozna, jer je primetila da Slobi žena prilazi kada ona nije tu. Luna je pevaču govorila kako zna šta se dešava i da nije glupa, dok je Radanović sebe branio rečima da je Kristina tu da bi ih svađala.

Foto: RTV Pink

Vesna je došla kod mene u krevet i probudila me - rekao je Sloba Luni koja je ostala u šoku kada ga je videla u pab-u!
Osetila sam da ti je prišla, rekla sam Ani da odmah ode u sobu! Iznervirala sam se! Zakuni se da voliš samo mene! Ti ne bi sumnjao u mene? - pitala je Luna.
Ne bih! Možda i bih! - predomislio se Sloba u sekundi.

Foto: RTV Pink

Kada ga je Luna pitala da li je ljubomoran što njegova žena ima dečka, Sloba je rekao da nije. Inače, pevač je u toku svađe sa Kijom, koja je bila prošle noći, nekoliko puta ženi prebacio i spomenuo njenog dečka.

Foto: RTV Pink

Nakon celih pet minuta od ovog razgovora, Luna je otišla u krevet. Bila je veoma nervozna, a Sloba je počeo da viče na nju. Njega je zabolelo što je ustao i došao na žurku, koju je njegova devojka napustila.

Foto: RTV Pink

Tvoja žena mi je uništila sve večeras! Idi kući! Ili ti ili ja! Ne možemo da budemo zajedno! - vikala je Luna na Slobu.

Foto: RTV Pink

Radanović se zatim osamio u pab-u, gde je dugo sedeo sam sa suzama u očima. Nešto kasnije reči utehe davao mu je Miki Đuričić. Pevač je rekao da se blogerka odvratno ponaša prema njemu.

Nakon razgovora sa Mikijem, Sloba je otišao u sobu za rehabilitaciju, gde je spavao sa pčelarom, ali je i tamo došla Luna koja je uspela da se posvađa sa Đuričićem i polomi deo vrata, o čemu više možete pročitati klikom na ovaj link. Tada je došlo i do svađe između Jelene Golubović i Mikija Đuričića.

Foto: RTV Pink

Kada je izašao iz sobe, jer mu se više nije spavalo, Sloba je šetao po dvorištu, a nakon što je našao svoju devojku u radionici, počeli su ponovo da se svađaju.

Ti si mene od*ebala! Rekla si mi da idem kući! Mogu da ti se kunem u oči svoje! Ja sam navikao da se na meni kola lome! E, k*nja mi se! Ja se pravim da mi nije teško! Ja sam debil! Jesam li ja zvao Kiju da dođe? - nervozan je bio Sloba!

Foto: RTV Pink

Radanović je svađu prekinuo tako što je izašao u dvorište, gde se ponovo osamio, ali kod automobila. Luna Đogani isto to učinila je, ali u Rajskom vrtu, gde je legla pored Drveta mudrosti. Napolju je svanulo, a Luna i Sloba su se i dalje svađali u garderoberu.

PROČITAJTE: NE MOŽE VIŠE DA PODNESE: Luna PONOVO POBESNELA zbog Slobe i Kije: ETO JOJ GA NJEN MUŽ! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'