AKTUELNO

Fantastičan, ovog puta ti je pesma potpuno legla i tvom stajlingu i načinu pevanja, rekla je Jelena Tomašević.

Sergej Pajić je takmičar iz Banja Luke koji je otpevao pesmu Prljavog kazališta "Ne zovi, mama, doktora". Sergej ima 13 godina i uspeo je da podigne ceo studio na noge, a za ovo svoje izvođenje je dobio svih pet glasova žirija.

Foto: YouTube screenshot

- Napredovao si mnogo! U odnosu na prošlu emisiju, 300 posto si se pevački popravio. Ovo je super napredak i jako sam zadovoljna tvojim nastupom. Biraj ovakve pesme. Mogu da te savetujem da nam čak nešto i odrepuješ, to uopšte ne bi bilo loše - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Imenjače, ovaj put si izabrao pravu pesmu za sebe. S obzirom na tvoje pevačke mogućnosti i sposobnosti, ti si dete rođeno za televiziju i za šoubiznis. Svaka čast, uspeo si! Nije to samo gledati i slušati tebe, nego gledati šta se dešava oko tebe. Ti si izašao na scenu i kupio si sve. Odmah si ušao u interakciju sa publikom što mnogo naših kolega sa velikim brojem godina što se tiče iskustva, ne umeju - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

- Fantastičan, ovog puta ti je pesma potpuno legla i tvom stajlingu i načinu pevanja. Sve je bilo tako skockano, da sam ja uživala - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Ne bi trebalo da dižeš intonaciju, zato što si sad produbio glas. Odjednom onako muški imaš tu snagu. Mene si podigao na noge, što je jako čudno, ja obično sedim prikovana. Odličan si, Sergej - nije štedela reči hvale Leontina.

Foto: YouTube screenshot

- Stvarno si bio fenomenalan, čista desetka. Ja sam stvarno oduševljen tvojim nastupom večeras. Pevanje u odnosu na pretohdni krug je mnogo bolje i ova pesma ti je baš legla. Nadamo se da češ u trećem krugu da nas isto tako obraduješ - rekao je Sale Tropiko.

Foto: YouTube screenshot

Sergej je prošao direktno u treći krug takmičenja, a žiri nije krio oduševljenje ovom njegovom interepretacijom i energijom koju je na sceni pokazao.

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Sergej Pajić

'