AKTUELNO

Ima neku foru to tvoje pevanje i to mi se baš dopalo, rekla je Goca Tržan.

Marija Kostoska ima 12 godina i dolazi iz Prilepa u Makedoniji. Marija je otpevala pesmu Glorije Gejnor "I will survive" i ovom svojom interpretacijom dobila svih pet glasova žirija.

Foto: YouTube screenshot

- Ima tu nešto interesantno, evo Goca i ja sve vreme naglas razmišljamo o tebi i tvom vokalu. Koliko god neke izolovane stvari bile netačne, opet, sve vreme ih povezuje neka tvoja karakterističnost. Nešto mi tu stalno "žvaće" i čini te autentičnom. Imaš neku svoju foru - rekla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

- Mazna je, ima nešto svoje. Ono što mi se ne dopada jeste što si previše pevala. Gledaš svaku reč da otpevaš, a ne treba tako. Možeš neku i da kažeš samo. Sve u svemu mi se dopalo. Interpretacija nije bila besprekorna, ali ima neku foru to tvoje pevanje i to mi se baš dopalo - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Slažem se sa Gocom, donela si pesmu na neki novi način, neki tvoj način. Nisi slušala kako je bilo otpevano već, nego si to potpuno drugačije uradila. Sve u svemu jedna lepa petica za sam početak emisije i super ti je stajling, moram i to da pohvalim - rekao je Sale Tropiko.

Foto: YouTube screenshot

- Želim da te pohvalim zato što si uspela da me podigneš još u prvoj strofi i nisam se pokajala. Otpevala si pesmu koja je toliko puta otpevana na različite načine, ti si uspela da nađeš neku svoju foru. Ova pesma Glorije Gejnor je pesma za sva vremena i ovo je disko koji si ti odlično donela - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Žiri se složio da je ova interpretacija Marije Kostoske bila posebna i da jedva čekaju da je čuju u trećem krugu.

Autor: J. Vučić

#Marija Kostoska

#Pinkove zvezdice

'