AKTUELNO

Ostali se smejali i gurali između njih, kako bi im uzeli kadar.

Od juče traje zadatak koji je zadrugarima dao Veliki šef. On je tražio od svojih ukućana da što duže stoje na kiši u dvorištu odnosno na suvom pored jelke u dnevnoj sobi. Dok je trajao porodični sastanak Sara Reljić, koja je u tom trenutku bila na zadatku, uspela je da se posvađa sa MC Aleks i Zoranom Stefanov.

Foto: RTV Pink

Zorana i Sara se poznaju od takmičenja Pinkove zvezde, a među zadrugarima se šuška kako već dugo nisu u dobrim odnosima, što su sinoć svojom žustrom svađom i potvrdile. Tri cimerke posvađale su se zbog Sarine izjave "njegova dama".

Foto: RTV Pink

Koja njegova dama? Rekla si da smo mi prostitutke! Ti si jedna mala nesrećnica! Pokazala si ko si! Nemaš ti pojma o životu, glupačo! Ti si rekla da bi se natakla na Miljana da nije oženjen. Ti si jedan mali pacov, jako si mala i sitna! Mali si čovek! - izjavila je Zorana.

Foto: RTV Pink

Kada su videli da se svađaju Anđela Veštica, Bane Čolak, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković dotrčali su iz dvorišta pod izgovorom da će im uzeti kadar, a ta komična situacija smirila je raspravu između Sare, Zorane i Aleks. Dve plavuše su u sitne sate tišim tonom razgovarale o onome što se desilo, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima.

PROČITAJTE: MORAŠ JE DOBRO S*KSATI: Napisao joj pesmu, ona izgorela od emocija, a onda je sve KRENULO NIZBRDO jer ga je UHVATILA FRKA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Miljan Vračević

#Sandra Bajić MC Alex

#Sara Reljić

#Zorana Stefanov

'