AKTUELNO

Nisu se dobro razumeli.

Jučerašnje jutro bilo je jako burno za sve zadrugare. Čim je otvorio oči Marko Miljković uspeo je da se posvađa osim sa Mikijem Đuričićem i sa Miljanom Vračevićem, a kako je to izgledalo možete pogledati.

U toku "Igre istine" koja se prošle noći igrala u "Zadruzi", Miljan je izjavio kako njima taj sukob nije bio potreban, a kao glavnog krivca za svađu sa cimerom, trener je optužio glumicu i rediteljku Jelenu Golubović.

Foto: RTV Pink

Ulazim u garderobu, pitam ko je ovo uradio, a tvoja drugarica Jelena mi kaže da si to ti polomio. Meni Đekson jutros posle frke kaže da to nisi bio ti, već njih nekoliko - rekao je Miljan Marku.

Dok je Marko Miljković tvrdio da Miljan ima pik na njega, Jelena se pravdala kako se svoje izjave ne seća, nakon čega se Vračević obratio Golubovićki.

Foto: RTV Pink

Sinoć si mi rekla da je to Marko polomio, a onda si otišla sa njim i ponašala si se najnormalnije. Ceo dan ga huškaš. On i ja smo odrasli ljudi. Sami smo se posvađali, sami ćemo se pomiriti. Ne trebaš ti nama devojko! - vikao je trener na Jelenu Golubović.

Foto: RTV Pink

Podsetimo Jelena Golubović i Marko Miljković su jako dobri drugari. Dok su se rediteljka i trener prepirali, Miljković je sve vreme ćutao. Kako je izgledala svađa, možete videti u video-sadržaju koji se nalazi ispod.

PROČITAJTE: LETEĆE PERJE: Igra istine otkrila ko je TRUDAN, ko dvoličan, a ko se lažno predstavlja! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Marko Miljković

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

'