AKTUELNO

Pričala je o Maci, a onda je prekinuta od strane Borinog druga koji je rekao nešto o čemu se nikada ranije nije govorilo u javnosti.

Koliko je iskreno prijateljstvo Jelene Golubović i Mace Diskrecije, često se polemiše. Sinoć je u studiju pored Saškinog supruga i Borinog druga, gostovala i Ceca majka Jelene Golubović.

Foto: RTV Pink

Nju je voditeljka najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", Dušica Jakovljević pitala šta misli o druženju svoje ćerke sa ovom zadrugarkom kao i da li su one bliske iz interesa ili su Diskrecija i Golubovićka iskrene drugarice, nakon čega je Ceca Golubović razvezala jezik o Maci.

Foto: RTV Pink

Meni je drago što se Jelena druži sa Macom, jer mislim da je iskrena i nije zla. One su dobre drugarice. Jelena je neće izneveriti, a nadam se ni Maca Jelenu - samouvereno je izjavila Svetlana Golubović.

Foto: RTV Pink

Ona je u nastavku dodala i kako dobija poruke od Macinih pratilaca da Bora i nije baš prava prilika za Jeleninu drugaricu, a onda je njegov prijatelj koji je takođe bio gost rekao nove detalje iz seksulanog života ćerke Cece Golubović.

Foto: RTV Pink

Nije mi prijatno zbog gospođe. Moj drug i Jelena su vodili ljubav, ali ne u svinjcu, već u golubarniku. Jelena je rekla da to nije bilo, a bilo je - izneo je svoja saznanja Borin drug.

PROČITAJTE: LETEĆE PERJE: Igra istine otkrila ko je TRUDAN, ko dvoličan, a ko se lažno predstavlja! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Čupo Kalač

'