AKTUELNO

Svađa svađu stiže.

Zadrugari ove večeri igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno pitaju jedni-druge sve što ih zanima, a vezano je za aktuelna dešavanja u rijaliti programu "Zadruga". Oni moraj iskreno da odgovaraju na pitanja, inače će biti strogo kažnjeni.

Foto: RTV Pink

Nakon što je ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš pročitao pismo Velikog šefa, Ana Korać dobila je pitanje koje je bilo vezano za njen odnos sa Filipom Đukićem. Ivanjičanka je izjavila kako su oni samo drugari i da će na tome ostati.

Foto: RTV Pink

U toku igre Boru Santanu zanimalo je zašto je Anđela Veštica promenila svoje ponašanje i društvo nakon povratka u "Zadrugu", a ona mu je odgovorila kako je tačno da je prekinula druženje sa Lepim Mićom, jer se dosta promenila.

Foto: RTV Pink

Kada je Sara Reljić odgovarala na pitanje Baneta Čolaka, došlo je do velike svađe između zadrugara, zbog reči - čopor. Pevačica pre nekoliko dana rekla da postoji "Mićin čopor". Najglasniji su bili upravo Lepi Mića i Marko Miljković, koji je pevača "savetovao" da napravi fizički kontakt. U celu priču umešala se i Žiža Stojanović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sašku Karan interesovalo je koje bi osobe Lepi Mića izbacio iz "Zadruge". On je rekao da bi najradije kući poslao Marka DNK, jer ništa ne radi. Takođe on smatra da je Tanji Jovićević vreme da se nađe na izlaznim vratima, kao i Teodori i Luni što je blogerku razočaralo.

Foto: RTV Pink

U igri istine Bora Santana dobio je kritike od Snežane Mišković Viktorije, koja smatra da se muzičar jako loše poneo u odnosu sa Macom i dodala da on u njoj vidi samo korist, kako bi mogao da uzme glasove njenih obožavaoca. Mikija Đuričića je ovo iznerviralo, dok je Bora govorio kako je odnos između njega i Mace dosta komplikovan.

Foto: RTV Pink

Bora je zabavljač, dobre fore ima, pa neka i laže! Bora je zanimljiv za za*ebanciju! Bora je kraj! Pevača ima milion, ali jedan je Bora! Viktorija, ja sam mislio da si ti pametnija - vikao je Miki.

Foto: RTV Pink

Došao je i red na Viktoriju da postavi pitanje, a ona se odlučila za ovonedeljnog vođu Marka Janjuševića Janjuša. Ona je zahtevala od Janjuša da kaže šta je sve govorio Jeleni Golubović. Pevačica je čula da se košarkaš divi rediteljki i glumici, a Janjušević se branio rečima kako je sve to bila njegova maska.

Ona je za mene nešto neverovatno. Ovakva osoba se ne rađa svaki dan. Jelena, ne mogu da kažem da si zlatna. Ti si ovde zlo! - izjavio je Janjuš, dok je Viktorija smatrala da Janjuš nije iskren, već da se i dalje divi Jeleni.

Foto: RTV Pink

MC Aleks primetila je da se Miljan Vračević sviđa Sari Reljić, na šta je pevačica rekla da je on tip pravog muškarca za nju, jer je jako muževan. Pinkova zvezda imala je pitanje za Macu. Nju je zanimalo koliko je iskreno druženje Diskrecije i Jelene Golubović?

Iskreno, verujem Jeleni. Sve što mi je do sada rekla, istinu je rekla - odgovorila je Maca, a Jelena se ubacila komentarom da njih dve niko ne može da posvađa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Miljan Vračević u "Igri istine" tražio je odgovor od Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, da li smatraju da je pristojno da njihov rečnik sadržio toliko psovki, a pevačica je rekla "kako nije trudna", ali da ne može da se kontroliše u nekim situacijama. Tada je došlo i do nove svađe između Matore i Teodore.

Ja se tebe ne plašim i tek sad neću. Ovde sam dosta ljudi nadjačala. Nije me sramota stvari koje radim ovde. Ne mogu dva meseca da ćutim i zato iz mene izbija najgore - branila se Teodora dok se svađala sa Jovanom.

Foto: RTV Pink

Zatim je nastala i nova rasprava između Miljana Vračevića i Marka Miljkovića, koji su juče ujutru imali fizički kontakt. Vračević je izjavio kako njima dvojici to nije trebalo. U celu priču umešali su i Jelenu Golubović, a nakon svega složili su se da ih je posvađala rediteljka.

Foto: RTV Pink

Pred kraj igre, došlo je i do nove svađe na relaciji Jelena Golubović - Žiža Stojanović - Lepi Mića. Golubovićku je zanimalo da li je njena koleginica, glumica, svesna da joj pevač nije iskren prijatelj, jer ona njihovo druženje doživljava na drugačiji način.

Ima da leti perje! Lepo te opominjem! Svesna sam da me je probudio iz jedne moje tuge i tragedije. Dao mi je vrlo važne savete, a tebe savetujem da ne upadaš svuda! - odgovorila je Žiža.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pčelar iz Kupinova nakon toga, tražio je od Jelene Golubović da mu nabroji nekoliko dela iz njene profesije. Kada se Jelena nije snašla, branila se rečima da je svoju školu skupo platila i da neće da se pravda, a onda je Lepi Mića počeo da viče na ovu zadrugarku.

Foto: RTV Pink

Je*em ti mater klošarko! Ti si lažni glumac! Ti si k*lja moralna! Ti si lažom! Ti si k*rva! Ti si ološ! Je*em ti majku lažljivu. Ti si puna g*vana! - govorio je Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Igra istine koju su napustili Bane Čolak i Anđela Veštica, završila se zvonom, a u dvorištu "Zadruge" ukućane je čekala nagrada, jer su i ove noći bili veoma iskreni. Nakon podele slatkiša, oko istih, posvađali su se Jelena Golubović i Miljan Vračević. Na koja pitanja su takmičari još odgovarali i kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima koji su u nastavku teksta.

PROČITAJTE: PROMENILA PLOČU! Anđela Veštica progovorila o prekidu druženja sa Lepim Mićom! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđela Veštica

#Jelena Golubović

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'